Ο Γιώργος Λιάγκας μπαίνει προσωρινά στον πάγκο

Το συζήτησαν, το έψαξαν και τελικά δεν βρέθηκε ποια θα ήταν η ιδανική λύση που θα ικανοποιούσε και τις δύο πλευρές, δηλαδή τον Γιώργο Λιάγκα και τον ΣΚΑΪ, σχετικά με το πού θα μπορούσε να αξιοποιηθεί ο πρώτος στο κανάλι μετά την απόφαση της διοίκησης να σταματήσει τη μεσημεριανή του εκπομπή.

Έπεσε η πρόταση ο δημοσιογράφος να αναλάβει τη μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου στη θέση της Τατιάνας, αλλά εκείνος αρνήθηκε. Σύμμαχο ισχυρό στην απόφασή του είχε το συμβόλαιό του που αναφέρει ότι θα κάνει μόνο παρουσίαση καθημερινής εκπομπής ή κάποιου βραδινού πρότζεκτ (late night, σόου ή παιχνίδι). Χώρος για late night εκπομπή στη νυχτερινή ζώνη του ΣΚΑΪ δεν υπάρχει, λόγω του ότι το Big Brother θα γίνει δίωρο και θα τελειώνει μετα τη 1 το βράδυ.

Επίσης, το διετές συμβόλαιο του Γιώργου Λιάγκα με τον ΣΚΑΪ (λήγει τον Ιούνιο του 2021) έχει πρόβλεψη πως ο δημοσιογράφος θα πρέπει να αξιοποιηθεί τηλεοπτικά τουλάχιστον τη μισή σεζόν (α’ ή β’ μισό). Σε διαφορετική περίπτωση, ο Λιάγκας έχει το δικαίωμα να φύγει, ενώ το κανάλι θα πρέπει να του καταβάλει όλη του την αμοιβή έχρι και τον Ιούνιο του 2021.

Το τι θα γίνει και το πού θα αξιοποιηθεί τελικά είναι κάτι που θα απασχολήσει τους υπεύθυνους από τον Σεπτέμβριο.

leave a reply

Your Review