Μαρία Μαρκέζη: “Έδωσα μάχη με τα ναρκωτικά, έπιασα πάτο και βγήκα νικήτρια”

Η μητέρα της Κιάρας Μαρκέζη του My Style Rocks σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση

Είχε τελικά στιλίστα στο My Style Rocks; Πού έβρισκε τα ακριβά ρούχα, τα οποία γίνονταν θέμα συζήτησης στο reality μόδας; Τι πραγματικά σήμαινε το να είναι εκπομπή του πάλαι ποτέ ισχυρού άντρα του ΠΑΣΟΚ, Άκη Τσοχατζόπουλου; Και κυρίως: ποια είναι η ιστορία που ακολουθούσε τη μητέρα της, την εντυπωσιακή φωτογράφο Μαρία Μαρκέζη;

Η Κιάρα και η μητέρα της, ακομπλεξάριστα και ψύχραιμα, μίλησαν για όλα στο DoT, τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, τόσο για τα άγνωστα παρασκήνια του reality μόδας, όσο και για τη μυθιστορηματική ζωή τους που “έτρεχε” πιο γρήγορα από τη λήψη οποιασδήποτε κάμερας.

“Εγώ έχω κάνει ένα παιδί. Δεν έχω παντρευτεί. Δεν μου αρέσει ο γάμος, αν και κάνω γάμους, τους φωτογραφίζω. Στη ζωή μου δεν είχα σκεφτεί ποτέ να παντρευτώ. Δεν το θέλαμε, ούτε εγώ, ούτε εκείνος. Όταν χωρίσαμε και έφυγε από το σπίτι, τη μεγάλωσα μόνη μου. Προσπαθούσα να είμαι δίκαιη σ’ αυτό το περνούσε και ειλικρινέστατη. Ήθελα να ξέρει την αλήθεια, όταν θα άνοιγε την πόρτα για να βγει από το σπίτι και να αντιμετωπίσει τη ζωή”.

Οι δύο γυναίκες μίλησαν ανοιχτά για το μπούλινγκ που δέχθηκε η Κιάρα ως μαθήτρια και την εποχή που ο Άκης Τσοχατζόπουλος διάβαινε το κατώφλι της φυλακής, αλλά και για τις δύσκολες στιγμές της Μαρίας Μαρκέζη, όταν πλέον έφτασε να αγγίξει το τίποτα και να πάρει δύναμη για να σηκωθεί ξανά.

“Έφτασα πάτο και έφτιαξα τη ζωή μου από την αρχή. Όμως είμαι περήφανη για δύο πράγματα. Για το ότι έκανα το παιδί μου και το ότι σταμάτησα τα ναρκωτικά. Γι’ αυτά τα δύο. Πήγα σε ομάδες ψυχολογικής υποστήριξης, με πήγε ο Ζούλιας και πήγα για να του κάνω το χατίρι. Όταν πήγα πρώτη φορά έλεγα “τι δουλειά έχεις εσύ εδώ; Εσύ είσαι χάι!”. Έλεγα του Ζούλια, “Βασίλη, θα φύγω. Έχω μια δουλειά. Και μου έλεγε, “κάτσε λίγο, σε παρακαλώ”. Ε, είμαι 6 χρόνια μακριά από αυτά. Πέρασα πολύ δύσκολα. Και μοναξιά. Και χωρίς κανέναν δίπλα μου”, είπε η Μαρία Μαρκέζη.

“Στη μητέρα μου θαυμάζω ότι είναι τόσο δυνατή. Ότι μετά απ’ όλα όσα έχει περάσει είναι ακόμη εδώ”, είπε η Κιάρα Μαρκέζη.

Όσο για το My Style Rocks, η Κιάρα Μαρκέζη ήταν απολύτως αποκαλυπτική για τις σχέσεις της με τους συντελεστές του reality μόδας.

Το ποιες είναι σήμερα οι σχέσεις τους μαζί τους και για το αν θα επέστρεφε αν της το ζητούσαν, η απάντησή της τα λέει όλα.

Δείτε την στο βίντεο παραπάνω καθώς και όλη την αποκαλυπτική συνέντευξη των δύο γυναικών.