Δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες: Ο Harry νιώθει σαν χαμένος στο Λος Άντζελες, σύμφωνα με βασιλικό βιογράφο

@harryandmeghan_the_sussex

Ο Tom Quinn, δημοσιογράφος που ασχολείται με τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας, εμφανίστηκε πρόσφατα στην ειδική εκπομπή του Channel 5, Harry & Meghan: Two Troubled Years, για να πει την άποψή του για τη νέα ζωή του ζεύγους στην Αμερική και να προμοτάρει το νέο του βιβλίο. Για την ιστορία, το Kensington Palace: An Intimate Memoir from Queen Mary to Meghan Markle κυκλοφορεί από τις 14 Μαΐου και περιέχει άφθονες πληροφορίες από insiders του παλατιού.

“Πιστεύω ότι ο Harry θα νιώθει σαν χαμένος στις ΗΠΑ”, ανέφερε ο Quinn μεταξύ άλλων. “Η προσαρμογή του θα είναι πολύ πιο δύσκολη από ό,τι ήταν για τη Meghan στη Βρετανία. Δεν είναι τόσο σκληρός όσο εκείνη”. Το ζευγάρι μένει πλέον στο Λος Άντζελες μαζί με τον γιο τους Archie, σε μια υπερπολυτελή έπαυλη αξίας 18 εκατομμυρίων δολαρίων, που ανήκει στον συγγραφέα, ηθοποιό και παραγωγό Tyler Perry. Αλλά ο Harry ήταν πάντα συνηθισμένος στην πολυτέλεια. Σε αυτό που δεν είναι καθόλου συνηθισμένος είναι οι αγενείς και αδιάκριτοι Αμερικανοί paparazzi. Κι αυτό είναι ένα από τα θέματα που θα κάνουν δύσκολη τη ζωή του, σύμφωνα με τον Quinn. “Το ζευγάρι θα πρέπει να συνηθίσει τους paparazzi. Στο Hollywood δεν είναι ευγενικοί. Σου κολλάνε ένα μικρόφωνο στο πρόσωπο και σε ρωτάνε “Πώς ήταν η μέρα σου;”. Θα είναι πολύ επιθετικοί κι αυτό δεν θα αρέσει στον Harry”.

Πέρα από τους paparazzi όμως, ο Harry θα πρέπει να αντιμετωπίσει και τη νοσταλγία για την πατρίδα του και τους φίλους του. “Έχει πολλούς φίλους στη στρατιωτική κοινότητα της Μεγάλης Βρετανίας, και φυσικά του λείπουν. Αυτή είναι μια πολύ δύσκολη εποχή για όλους μας, αλλά ειδικότερα για τον Harry που πρέπει να ξαναχτίσει τη ζωή του από την αρχή”, ανέφερε πρόσφατα καλά πληροφορημένη πηγή στο Vanity Fair.  Ο Harry δεν έχει ακόμα φίλους στο Los Angeles και προς το παρόν ούτε δουλειά, σε αντίθεση με τη Meghan που νιώθει ότι επέστρεψε σπίτι της. “Νιώθει λίγο ακυβέρνητος αυτό τον καιρό, αλλά ξέρει ότι αυτό δεν θα κρατήσει για πάντα”, συμπλήρωσε η πηγή.

Μία από τους παλιούς φίλους με τους οποίους έχει κρατήσει επαφή ο Harry είναι η πρωτευοντολόγος και ανθρωπολόγος Jane Goodal. Σε συνένετυξη που είχε δώσει στο Radio Times  η Goodal, είχε αναφερθεί και στο επαγγελματικό μέλλον του πρώην πρίγκιπα. “Δεν ξέρω προς τα πού θα κινηθεί επαγγελματικά, αλλά πιστεύω ότι η ζωή για αυτόν τώρα είναι γεμάτη προκλήσεις”.

Αυτό που ανακοίνωσε πρόσφατα το ζευγάρι είναι ότι έχουν ένα σχέδιο για το πώς θα γίνουν οικονομικά ανεξάρτητοι. Η Meghan όλο και σε κάποια σειρά ή ταινία θα παίξει. Ήδη έκανε το πρώτο βήμα, αναλμβάνοντας τον ρόλο της αφηγήτριας στην ταινία του Disney, Elephant. Ο Harry τι θα κάνει όμως;