Το Big Brother επιστρέφει δυναμικά και αυτές είναι οι πρώτες εικόνες μέσα από το σπίτι

Όσα γνωρίζουμε για την τηλεοπτική επιστροφή του "Μεγάλου Αδελφού"

Η επιστροφή του “Big Brother” μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ ήταν από τα τηλεοπτικά projects που περιμέναμε και ο κορονοϊός το έβαλε στον πάγο δια της βίας.

Χθες, όμως, οι πόρτες του σπιτιού άνοιξαν για τους δημοσιογράφος και κάπως έτσι μπορέσαμε να πάρουμε μία γεύση από αυτό που έρχεται με πανηγυρική πρεμιέρα στις 30 Αυγούστου, ημέρα Κυριακή.

Σε ρόλο παρουσιαστή θα βρίσκεται ο Χάρης Βαρθακούρης, ενώ όπως έχει ήδη γίνει γνωστό το δημοφιλέστερο reality της τηλεόρασης παγκοσμίως θα προβάλλεται καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή στις 23:00 μετά την ολοκλήρωση των «8 λέξεων».

Επίσης, κάθε Κυριακή στις 21:00 θα προβάλλεται το live, στο οποίο ειδικό ρόλο θα έχει και ο Ανδρέας Μικρούτσικος, που με αυτόν τον τρόπο επιστρέφει στην τηλεόραση μετά από 12 ολόκληρα χρόνια, σχολιάζοντας τα όσα έγιναν μέσα στην εβδομάδα και κατά τη διάρκεια των δοκιμασιών που θα ανατίθενται στους παίκτες.

Ας σημειωθεί ότι θα υπάρχουν ακόμη 2 σχολιαστές, ένας άνδρας και μια γυναίκα ή δύο γυναίκες, ενώ ενεργή θα είναι και η συμμετοχή φυσικά τηλεοπτικού κοινού μέσα από τη διαδικασία αποχώρησης. Το reality αναμένεται να διαρκέσει 100 ημέρες.