Στεγνή διάψευση: Η Ζενεβιέβ Μαζαρί «δίνει» την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Η απάντηση της για τις δηλώσεις της άλλοτε συνεργάτιδας της ότι δεν περνάει καλά στο GNTM

Πριν από λίγες ημέρες, και όταν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για τους ανθρώπους με τους οποίους κρατά σχέσεις μετά την αποχώρησή της από το GNTM, μέσα σ’ αυτά που είπε, εξέφρασε και μία εκτίμηση που ήθελε την Ζενεβιέβ Μαζαρί να μην περνά καλά.

Μάλλον, όμως, έχει πέσει έξω, καθώς η κριτής του reality μοντέλων χωρίς καμία βιασύνη και απολύτως χαλαρή απάντησε στην Ηλιάνα, διαψεδοντας την χωρίς κανένα δισταγμό.

Μιλώντας στη εκπομπή «Φωλιά των Κου Κου», η Ζενεβιέβ είπε χαρακτηριστικά: «Ξεκάθαρα είναι μια χρονιά επιτυχίας. Τρίτη χρονιά το GNTM αγαπήθηκε, το είδε ο κόσμος. Μόνο χαρά. δεν έχω λόγια. Ο τέταρτος κύκλος δεν ετοιμάζεται ακόμη. Εγώ είμαι καλά, περνάω καλά και πέρναγα καλά. Δε ξέρω γιατί το λέει η Ηλιάνα αυτό. Γιατί δεν έχουμε μιλήσει με την Ηλιάνα σε προσωπικό επίπεδο. Εγώ δε μπορώ να καταλάβω γιατί να μην είμαι καλά. Ήταν μια δύσκολη χρονιά; Ναι. Κουραστήκαμε; Ναι. Αλλά δεν κουράστηκα μόνο εγώ».

Η Ζενεβιέβ όμως προχώρησε την κουβέντα –και τον παραγωγικό διακαναλικό διάλογο που… έχει ανοίξει μετά την αποχώρηση της Ηλιάνας από το show:  «Ήταν για όλους μας δύσκολες οι συνθήκες. Είμαστε 200 οικογένειες από το πρωί μέχρι το βράδυ παρέα. Δεν καταλαβαίνω γιατί να μην είμαι καλά. Δεν είπα στη Ηλιάνα ότι δεν περνάω καλά. Την είδα μέσα στο πλατό των Κου Κου. Δεν είπαμε κάτι τέτοιο. Eμένα με ενδιαφέρει τι ξέρει ο άντρας μου και η οικογένειά μου. Και αυτοί ξέρουν πως είμαι καλά. Με την Ηλιάνα δε μιλήσαμε μετά τις δηλώσεις της. Είναι εντάξει, δε με πειράζει. Επίσης μακάρι να μιλάει όλος ο κόσμος για μένα».