Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Αποκάλυψε ποιες είναι σήμερα οι σχέσεις της με τους άλλοτε συνεργάτες της στο GNTM

Με ποιους συνεχίζει να κρατά επαφή, με ποιους χάθηκε εντελώς και τι αποκαλύπτει πια για την κόντρα της με τη Βίκυ Καγιά

Πώς τελείωσαν τόσα χρόνια συνεργασίας με τους ανθρώπους του GNTM; Πόσο εύκολη ήταν η απόφασή της να κινηθεί σόλο στην τηλεόραση; Ποιες είναι οι σχέσεις της σήμερα με την Βίκυ Καγιά, τον Άγγελο Μπράτη, τον Δημήτρη Σκουλό και τη Ζενεβιέβ Μαζαρί;

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου που φέτος παρουσιάζει το Pop Up στον Alpha μήνες τώρα δεν είχε μιλήσει για το πώς αποφάσισε να βρεθεί εκτός ομάδας και να κινηθεί μόνη στον κόσμο της τηλεόρασης. Το έκανε όμως, μιλώντας το πρωί στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και την εκπομπή Happy Day και εκεί αποκαλύφθηκε, έστω και δια της πλαγίας οδού η πηγή της κόντρας που τελικά την έκανε να πάρει μια μεγάλη απόφαση και να βρεθεί εκτός του επιτυχημένου ριάλιτι μοντέλων. 

Η ίδια μίλησε και για το πώς βίωσε την επιστροφή της από την Αμερική στην Ελλάδα, αλλά και τους λόγους για τους οποίους τίποτα απ΄όσα συνέβησαν δεν μπορεί πια να τη στενοχωρήσει. 

«Έκανα ψυχοθεραπεία όταν επέστρεψα στην Ελλάδα για το GNTM για την ένταξή μου στα ελληνικά δεδομένα. Πήγα κι έκανα δύο δοκιμαστικά. Ένα με τον Δημήτρη και τη Βίκυ κι ένα με τον Άγγελο και τον Δημήτρη. Ήξερα από την αρχή ότι θα είμαστε εμείς οι τέσσερις, πριν μου το πουν. Κρατάω επαφές όχι όμως όπως πριν που ήμασταν όλη τη μέρα μαζί. Με τον Δημήτρη είμαστε φίλοι δέκα χρόνια. Τον Άγγελο τον έχω δει εδώ που ήρθε και μου μίλησε στο καμαρίνι και με τη Ζεν μερικές φορές στα μηνύματα», αποκάλυψε το μοντέλο και παρουσιάστρια. 

Όταν ρωτήθηκε για την πίεση που μπορεί να βίωσε στον τελευταίο κύκλο του GNTM ήταν κατηγορηματική. 

«Δεν έχω ασχοληθεί με αυτή την κατάσταση. Ό,τι και αν υπήρχε και όπως κι αν έφτασε σε εμένα, εγώ είμαι αλλού, έφυγα… Όπου δεν χωράω, φεύγω. Είμαι μια χαρά. Είναι πολύ δύσκολο να με στεναχωρήσει κάτι». Όπως άλλωστε διευκρίνισε:  «Δεν έχω ασχοληθεί με αυτή την κατάσταση. Ότι και αν υπήρχε και όπως κι αν έφτασε σε εμένα, εγώ είμαι αλλού, έφυγα… Όπου δεν χωράω, φεύγω. Είμαι μια χαρά. Είναι πολύ δύσκολο να με στεναχωρήσει κάτι». 

Για την ίδια, όλα ανήκουν στο παρελθόν, αλλά το μάθημα είχε να κάνει με τις δουλειές και τους ανθρώπους που τις πλαισιώνουν.

«Σε μια δουλειά, ποιος δεν έχει προβλήματα, ποιος δεν θα έχει κάποια κόντρα… δεν έχουμε πάντα τις καλύτερες μέρες μας. Φυσικά και υπήρχαν προβλήματα, αλλά τώρα εγώ είμαι αλλού», κατέληξε. 

leave a reply

Your Review