Δημήτρης Μακαλιάς: “Μου πέρασε από το μυαλό να πηδήξω απ’ τον 5ο…”

Ο ηθοποιός μίλησε για την πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή του στη Δανάη Μπάρκα

Γελώντας και μεταξύ σοβαρού και αστείου, ο Δημήτρης Μακαλιάς προχώρησε σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη κατά τη διάρκεια της εκπομπής “Σημείο Συνάντησης” στην ΕΡΤ και έχοντας απέναντι του τη Δανάη Μπάρκα.

Η παρουσιάστρια τον ρώτησε για το ποια θεωρεί τη δυσκολότερη στιγμή της ζωής του και για τον τρόπο του να διαχειρίζεται τις κρίσεις και τότε προέκυψε μία αναπάντεχη εξομολόγηση του Μακαλιά που είχε να κάνει και με την απώλεια του αδελφού του, αλλά και με τη στιγμή που σκέφτηκε οτι ολα είναι μάταια. 

«Γενικότερα είμαι πάρα πολύ ψύχραιμος στις δυσκολίες της ζωής. Θέλω να ελέγχω τα πάντα. Αλλά από τότε που έχασα τον αδερφό μου φοβάμαι. Όταν πέθανε ο αδερφός μου, πέρασε από το μυαλό μου να πηδήξω από τον πέμπτο όροφο. Για να περάσει από το μυαλό σου, που δεν το κάνεις, έχει ένα υπόβαθρο όλο αυτό. Δηλαδή το… έχτισα μήνες για να φτάσω να πω… τι νόημα έχει τώρα; Που πάει όλο αυτό; Ενώ ήμουν καλά σε όλα τα άλλα, αυτό ήταν πολύ σκληρό.

Όπως προκύπτουν πολλά πράγματα στη ζωή, στην αρχή σου προκαλεί ένα σοκ που όντως μετατοπίζεσαι. Η καθημερινότητα σε κάνει να επανέλθεις, το ξεχνάς. Θα σου πω τώρα που έχουν περάσει πολλά χρόνια, στην αρχή έβλεπα πολύ αλλιώς τα πράγματα, αλλά τώρα επανήλθα. Η απώλεια σε μετατοπίζει σε σχέση με σένα προσωπικά τελείως», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Ας σημειωθεί ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο ηθοποιός μιλά για τον ξαφνικό χαμό του αδελφού του από ανακοπή μόλις στα 30 του χρόνια. Ο ίδιος είχε χαρακτηρίσει αυτή τη στιγμή στη ζωή του, ως την πιο σκληρή και απρόσμενη, καθώς με τον αδελφό του ήταν κοντά στην ηλικία, μοιράζονταν σε όλη τους τη ζωή το ίδιο δωμάτιο και ήταν κοντά σε απόψεις και στάση ζωής….

leave a reply

Your Review