Η Αντωνία Καούρη εντυπωσίασε με σανδάλια Dr. Martens στη συναυλία των Coldplay στην Αθήνα

Το αγαπημένο brand Dr. Martens, που στηρίζει τους νέους μουσικούς εδώ και δεκαετίες, πρόσθεσε μια ακόμη σημαντική στιγμή στην πορεία του.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελληνίδα ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός Αντωνία Καούρη ανέβηκε στη σκηνή του ΟΑΚΑ ως opening act των Coldplay, στην πιο πολυσυζητημένη συναυλία του καλοκαιριού, επιλέγοντας να φορέσει τα στιλάτα σανδάλια Dr. Martens Voss Hydro, ξεσηκώνοντας το κοινό με τα νέα της τραγούδια στα οποία έχει κάνει και την παραγωγή.

Με ελαφριά κατασκευή αιχμής, που παραμένει πιστή στις κλασικές σιλουέτες που μας έχει συνηθίσει η DOC στις μπότες της, τα Hydro Vosssandals στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεωνσε αυτό το φαντασμαγορικό show!

Την Αντωνία Καούρη, συνόδευσε ο μουσικός Κωνσταντίνος Κρομμύδας ο οποίος επέλεξε τα 1460 Pascal Bexleatherlaceupboots.

Τα κλασικά Dr. Martens μποτάκια με την χαρακτηριστική κίτρινη βελονιά, έχουν υιοθετηθεί από διάφορους μουσικούς και υποκουλτούρες, όπως το punk, το grunge και το rock, χάρη στην τολμηρή τους αισθητική και την δυναμική τους προσωπικότητα. Αναγνωρίζοντας την επιρροή της μουσικής στη διαμόρφωση της ταυτότητάς της, η Dr. Martens συνεχίζει να υποστηρίζει τους νέους καλλιτέχνες μέσω συνεργασιών, ενισχύοντας τη σύνδεση του brand με τη μουσική κουλτούρα.

Η Αντωνία Καούρη επιλέχθηκε από τους Coldplay ως opening act στις δύο sold-out συναυλίες τους που πραγματοποιήθηκαν στο ΟΑΚΑ στις 8 και 9 Ιουνίου, προσελκύοντας 60.000 θεατές! Μονοπώλησε τις συζητήσεις λόγω του ταλέντου της και της εντυπωσιακής σκηνικής της παρουσίας οπότε και το lookτης δεν θα μπορούσε να μην είναι cool & casual όπως είναι άλλωστε και η ίδια.

Για τις πρόβες τις στο studioη τραγουδίστρια εμφανίστηκε να φορά τα ιδιαίτερα Blaire Quad Hardware σανδάλια, με τα εντυπωσιακά τρουκς ενώ στις πρόβες στον χώρο της συναυλίας, εμφανίστηκε με τα κλασικά αγαπημένα platform σανδάλια Blaire Quad Black Hydro.

 

leave a reply

Your Review