Chrissy Teigen: Απέβαλε και αφηγήθηκε καρέ – καρέ την τραγική στιγμή στα social media, όμως, κάποιοι προβληματίζονται

Το μοντέλο και σύζυγος του John Legend βιώνει μία εξαιρετικά οδυνηρή στιγμή, ωστόσο, μερίδα του κόσμου φοβάται για την τόση έκθεση ακριβώς αυτή τη στιγμή...

Η Chrissy Teigen, μοντέλο, influencer και μία από τις πιο θαρραλέες φωνές στα social media ποτέ δεν έχει διστάσει να πει την αλήθεια της: για την πολιτική, για το γυναικείο σώμα, για τον σεξισμό, για όλα. 

Ωστόσο, χθες η αποκάλυψη της τραγικής στιγμής της αποβολής του τρίτου παιδιού που περίμεναν μαζί με τον σύζυγό της, John Legend μέσα από μάι σειρά σπαρακτικών φωτογραφιών μέσα από το νοσοκομείο, από τη μία έχει προκαλέσει παγκόσμια συγκίνηση κι από την άλλη έχει ξεκινήσει μία συζήτηση για το κατά πόσο τέτοιες συγκλονιστικές για έναν άνθρωπο στιγμές, μπορούν να γίνονται αντικείμενο έκθεσης πριν καλά – καλά αφομοιωθούν από τους πρωταγωνιστές τους. 

«Είμαστε σοκαρισμένοι και σε τόσο βαθύ πόνο, το είδος του πόνου για το οποίο μόνο ακουστά έχει κανείς, ένα είδος πόνου που δεν είχαμε βιώσει ποτέ ξανά. Δεν μπορέσαμε να σταματήσουμε την αιμορραγία και να δώσουμε στο μωρό μας τα υγρά που χρειαζόταν, παρά τις αμέτρητες φιάλες αίματος. Απλώς δεν ήταν αρκετό», γράφει σε ένα μακροσκελές και εξαιρετικά φορτισμένο μήνυμα της στο Instagram η Teigen. 

«Ποτέ δεν αποφασίζουμε για τα ονόματα των μωρών μας μέχρι την τελευταία  στιγμή μετά την γέννησή τους, λίγο πριν φύγουμε από το νοσοκομείο. Αλλά για κάποιον λόγο, αρχίσαμε να φωνάζουμε αυτόν τον μικρό άντρα στην κοιλιά μου, Jack. Έτσι, θα είναι πάντα ο Jack για εμάς. Ο Jack δούλεψε πολύ σκληρά για να γίνει μέρος της μικρής μας οικογένειας, και θα είναι για πάντα. Στον Jack μας: Λυπάμαι τόσο πολύ που οι πρώτες στιγμές της ζωής σου ήρθαν με τόσες πολλές επιπλοκές, που δεν μπορούσαμε να σου δώσουμε το σπίτι που χρειαζόσουν για να επιβιώσεις. Θα σε αγαπάμε για πάντα.

https://www.instagram.com/p/CFyWQLWpJ3u/?utm_source=ig_embed

Σας ευχαριστώ όλους για την θετική ενέργεια, τις σκέψεις και τις προσευχές. Νιώθουμε όλη την αγάπη σας και σας εκτιμούμε πραγματικά. Είμαστε τόσο ευγνώμονες για την ζωή που έχουμε, για τα υπέροχα παιδιά μας, Luna και Miles, για όλα τα καταπληκτικά πράγματα που έχουμε βιώσει. Αλλά κάθε μέρα, δεν μπορεί να είναι γεμάτη φως. Σε αυτές τις σκοτεινές ημέρες, θα θρηνούμε, θα κλάψουμε. Αλλά θα αγκαλιαστούμε και θα αγαπήσουμε ο ένας τον άλλον πιο δυνατά και θα το ξεπεράσουμε», γράφει χαρακτηριστικά η Teigen. 

Όμως, το πραγματικά σπαραξικάρδιο μήνυμά της συνοδεύεται από μία σειρά σκληρών φωτογραφιών από τις εξαιρετικά επώδυνες στιγμές της στο νοσοκομείο. Κάποιοι ήδη υπερθεματίζουν αυτής της απόφασης, ως μία γενναία καταγραφή που λίγες γυναίκες έχουν καταφέρει να πράξουν. Κάποιοι άλλοι, όμως, ανησυχούν για την ψυχική κατάσταση στην οποία βρισκόταν και για το αν καλά καλά είχε προλάβει να συνειδητοποιήσει τι ακριβώς συνέβαινε πριν αποφασίσει να προχωρήσει σε μία τόσο συναισθηματικά φορτισμένη κοινοποίηση. 

Σε κάθε περίπτωση οι αντιδράσεις των followers ήταν γεμάτες ευχές και συμπόνοια γι’ αυτό που βιώνει το ζευγάρι και για την απώλεια που θα πρέπει να διαχειριστεί το επόμενο διάστημα…  

leave a reply

Your Review