Η πρώην του πρίγκιπα Harry μιλάει για τη ζωή της μετά τον χωρισμό τους

@cressida_bonas_

Η Cressida Bonas, μοντέλο και ηθοποιός, ετών 31, υπήρξε για δύο χρόνια η επίσημη αγαπημένη του πρίγκιπα Harry, από το 2012 μέχρι το 2014. Έξι χρόνια αργότερα, η Bonas ξαναθυμάται πώς ένιωθε κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος της σχέσης τους, σε συνέντευξη που έδωσε στην αυστραλέζικη Daily Telegraph.

“Ο φόβος της αποτυχίας, ο φόβος της απόρριψης, ο φόβος τού να μην κάνω τα πράγματα σωστά, ο φόβος τού να μην είμαι τέλεια… Όλα αυτά θεωρώ ότι με περιόρισαν σε πολλές καταστάσεις της ζωής μου”, ανέφερε η Bonas για την εποχή που όλα τα φώτα της δημοσιότητας ήταν στραμμένα πάνω της ως πριγκιπική σύντροφος. Μετά τον χωρισμό της με τον Harry, αυτές οι φοβίες συνέχισαν να την ακολουθούν. Με το πέρασμα των χρόνων όμως κατάφερε να το ξεπεράσει: “Νομίζω ότι κατάφερα να αποκτήσω μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και ευτυχώς έμαθα να μην ανησυχώ τόσο πολύ για μικροπράγματα. Και τελικά αυτή η κατάσταση μου έδωσε μια δυνατή αίσθηση σκοπού και μια δυνατότερη αίσθηση του τι θέλω και του τι δεν θέλω να κάνω”, παραδέχτηκε.

Για αρκετά από τα επόμενα χρόνια μετά τον χωρισμό τους, τη συνόδευε ο χαρακτηρισμός it girl. Η Bonas πρσοπάθησε σκληρά να αποτινάξει από πάνω της αυτή την ταμπέλα και θεωρεί ότι μάλλον τα κατάφερε χάρη στην πιο πρόσφατη τηλεoπτική δουλειά της, τη μίνι σειρά White House Farm του ITV, που βασίστηκε στην αληθινή ιστορία των φόνων της οικογένειας Bamber. Η ίδια υποδύεται την ύποπτη για τις δολοφονίες Sheila Caffel, “Νομίζω ότι όροι όπως αυτός (it girl) είναι πολύ στενόμυαλοι. Νομίζω ότι δουλεύω πολύ πολύ σκληρά, αγαπώ αυτό που κάνω, και πιστεύω ότι αυτός ο ρόλος έδειξε στον κόσμο τι μπορώ να κάνω και τι θα ήθελα να κάνω στη συνέχεια και να μην εγκλωβιστώ σε ταμπέλες”.

Όσο για την προσωπική της ζωή, βρίσκεται επίσης σε καλό δρόμο, καθώς πέρσι αρραβωνιάστηκε με τον Harry Wentworth-Stanley, που έχει επίσης βασιλικές ρίζες, αλλά, εντάξει, δεν είναι πρίγκιπας. Ο γάμος τους προγραμματίζεται να γίνει κάποια στιγμή φέτος, και ανάμεσα στους προσκεκλημένους θα είναι και ο άλλος Harry, που εξακολουθεί να διατηρεί φιλικές σχέσεις με την πρώην του.