Η Lady Gaga αποκάλυψε τη σκληρή εμπειρία που τη σημαδεύει μέχρι και σήμερα

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Lady Gaga αποφασίζει να ανοιχτεί και να αποκαλύψει προσωπικές της εμπειρίες, προκειμένου να δώσει δύναμη και εμπνεύσει άλλες γυναίκες. Η πρωταγωνίστρια του A Star is Born, ήταν η πρώτη καλεσμένη της περιοδείας της Oprah, με τίτλο «Oprah Winfrey’s 2020 Vision: Your Life in Focus», όπου θα υπάρχουν πολλοί ομιλητές οι οποίοι θα μας δείξουν το δρόμο για το πώς να κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη μέσα στο 2020.

https://www.instagram.com/p/B5qH30ZlJeb/

Στα πλαίσια  αυτού του σκοπού λοιπόν, η Lady Gaga μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, που είναι η ινομυαλγία. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αισθάνεται μεγάλους πόνους «από την κορυφή ως τα νύχια», εξομολογήθηκε το pop idol. Στην περίπτωσή της, η ασθένεια αυτή οφείλεται σε μετατραυματικό στρες και ο λόγος είναι ότι στα 19 της υπήρξε κατ’ επανάληψη θύμα βιασμού. «Πίστη, έμπνευση, ελπίδα. Επίσης πρέπει να πω ότι  με βοήθησε πολύ η  φαρμακευτικές αγωγές. Πιστεύω ότι πολλοί άνθρωποι φοβούνται να πάρουν φάρμακα που θα βοηθήσουν την ψυχολογία τους και θέλω πραγματικά να εξαλείψω το σίγμα γύρω από αυτό» είπε η Lady Gaga δίνοντας το δικό της μήνυμα.

Η συζήτηση των δύο γυναικών συνεχίστηκε backstage, με την Oprah να λέει στην Gaga «Ήσουν τόσο ευάλωτη, τόσο αληθινή, τόσο εσύ».

https://www.instagram.com/tv/B68a8BfBdBl/?utm_source=ig_embed

leave a reply

Your Review