Η Lady Gaga αποκάλυψε τη σκληρή εμπειρία που τη σημαδεύει μέχρι και σήμερα

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Lady Gaga αποφασίζει να ανοιχτεί και να αποκαλύψει προσωπικές της εμπειρίες, προκειμένου να δώσει δύναμη και εμπνεύσει άλλες γυναίκες. Η πρωταγωνίστρια του A Star is Born, ήταν η πρώτη καλεσμένη της περιοδείας της Oprah, με τίτλο «Oprah Winfrey’s 2020 Vision: Your Life in Focus», όπου θα υπάρχουν πολλοί ομιλητές οι οποίοι θα μας δείξουν το δρόμο για το πώς να κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη μέσα στο 2020.

Στα πλαίσια  αυτού του σκοπού λοιπόν, η Lady Gaga μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, που είναι η ινομυαλγία. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αισθάνεται μεγάλους πόνους «από την κορυφή ως τα νύχια», εξομολογήθηκε το pop idol. Στην περίπτωσή της, η ασθένεια αυτή οφείλεται σε μετατραυματικό στρες και ο λόγος είναι ότι στα 19 της υπήρξε κατ’ επανάληψη θύμα βιασμού. «Πίστη, έμπνευση, ελπίδα. Επίσης πρέπει να πω ότι  με βοήθησε πολύ η  φαρμακευτικές αγωγές. Πιστεύω ότι πολλοί άνθρωποι φοβούνται να πάρουν φάρμακα που θα βοηθήσουν την ψυχολογία τους και θέλω πραγματικά να εξαλείψω το σίγμα γύρω από αυτό» είπε η Lady Gaga δίνοντας το δικό της μήνυμα.

Η συζήτηση των δύο γυναικών συνεχίστηκε backstage, με την Oprah να λέει στην Gaga «Ήσουν τόσο ευάλωτη, τόσο αληθινή, τόσο εσύ».