Ντουέιν Τζόνσον: “Φορέστε τη μάσκα. Δεν έχει σχέση με την πολιτική. Αρρωστήσαμε οικογενειακώς”

Ο πλέον καλοπληρωμένος ηθοποιός του Χόλιγουντ αποκάλυψε ότι νόσησε από κορονοϊό και έστειλε ένα μήνυμα - χαστούκι στους αρνητές

«Ο ιός δεν έχει καμία σχέση με την πολιτική. Φορέστε τη μάσκα σας. Ο κορονοϊός υπάρχει, είναι γεγονός. Και το να φοράς μάσκα είναι το σωστό»: με αυτά τα λόγια ο “The Rock” -κατά κόσμον Ντουέιν Τζόνσον- αποκάλυψε ότι αυτός και η οικογένεια του νόσησαν από κορονοϊό και επιχείρησε να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα τόσο στους αρνητές, όσο και σε εκείνους που παίζουν πολιτικά παιχνίδια με τη μάσκα.

Ο πλέον υψηλά αμειβόμενος ηθοποιός του Χόλιγουντ προχώρησε στη σοβαρή αποκάλυψη μέσω του επιδραστικού λογαριασμού του στο Instagram με σχεδόν 200 εκ. followers, προσπαθώντας να ευαισθητοποιήσει όσο το δυνατόν περισσότερους γι’ αυτό που συμβαίνει με την εξέλιξη της πανδημίας ανά τον πλανήτη.

«Μακάρι να είχα βρεθεί μόνο εγώ θετικός στον κορονοϊό, αλλά κόλλησε όλη η οικογένειά μου κι αυτό πραγματικά ήταν σαν μια κλωτσιά στο στομάχι. Αλλά με χαρά θέλω να σας πω πως είμαστε όλοι καλά τώρα. Έχουμε φτάσει στο άλλο άκρο, είμαστε στην άλλη πλευρά. Δεν μπορούμε να κολλήσουμε πλέον άλλους και δόξα τω Θεώ είμαστε υγιείς.Μερικοί από τους καλύτερους μας φίλους έχασαν τους γονείς τους, τα αγαπημένα τους πρόσωπα, από αυτόν τον ιό που είναι απίστευτα ανελέητος και ύπουλος.

https://www.instagram.com/p/CEppiNRlpvs/

 

Τα μωρά μας, η Τζάζι και η Τία είχαν λίγο πονόλαιμο τις πρώτες δύο ημέρες, αλλά τίποτα άλλο πέρα από αυτό. Πλέον ανάρρωσαν και όπως είναι λογικά είναι πλέον δύο χαρούμενα παιδιά που τρέχουν και παίζουν», ακούγεται να λέει στο μήνυμά του και συνεχίζει: «Πειθαρχήστε, ενισχύστε το ανοσοποιητικό σας, ακολουθείτε υγιεινό τρόπο ζωής, φορέστε μάσκα, προστατεύστε την οικογένειά σας, να είστε αυστηροί σε ό,τι έχει να κάνει με τα καλέσματα φίλων στο σπίτι σας ή με τη συγκέντρωση πλήθους σε άλλες εκδηλώσεις, να είστε θετικοί και να φροντίζετε τους συνανθρώπους σας. Μείνετε υγιείς, φίλοι μου»!

 

leave a reply

Your Review