Στο μικροσκόπιο 6 κούκλοι πρωταγωνιστές της μικρής οθόνης

Γράφει ο Θάνος Παπαχάμος για το DownTown που κυκλοφορεί.

“Έκανε το Twitter να παραληρεί” και “η ερωτική σκηνή που άφησε τους φανατικούς της σειράς με το στόμα ανοιχτό” είναι ενδεικτικά ορισμένοι απόλυτα αντιπροσωπευτικοί τίτλοι που εμφανίζονται με ένα απλό Google Search. Μπορεί να μην έχουν διανύσει τηλεοπτικά χιλιόμετρα, κι όμως – κάποιοι από αυτούς καλοί χαρακτήρες και κάποιοι άλλοι μυστήριοι- οι νέοι πρωταγωνιστές της μικρής οθόνης κατάφεραν να συγκεντρώσουν όλα τα βλέμματα πάνω τους άμα τη εμφανίσει.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΕΒΕΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ

Ο Δημήτρης Μαρκέτος, ο “εισαγγελέας της καρδιάς μας”, όπως είναι το φετινό παρατσούκλι του, ήρθε για να βάλει μια τάξη στις ζωές των “Παγιδευμένων” και τις έκανε δικαίως άνω κάτω. Άννα, σε καταλαβαίνουμε.

 

ΜΙΧΑΗΛ ΤΑΜΠΑΚΑΚΗΣ

Ο γοητευτικός “όφις”, ο Πέτρος από το “Μαύρο Ρόδο”, παρέ΄συρε στο κρεβάτι της αμαρτίας την Ελισάβετ, τη δόκιμη του μοναστηριού. Την άφησε και έγκυο. Ναι, τη μοναχή.

 

ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΑΣ

Ο κούκλος Γεράσιμος στο “Μαύρο Ρόδο” αγαπάει την Αννούλα περισσότερο από τον ίδιο του τον εαυτό. Κι εκείνη; Όχι μόνο τον βλέπει ως τον γλυκούλη παιδικό της φίλο, αλλά πήγε κι έμεινε έγκυος με άλλον. Ε, λίγο θέλει να τρελαθεί εκείνος αλλά και εμείς;

 

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΜΠΟΛΟΒΙΝΟΣ

Η εξιχνίαση κάποιας δολοφονίας στο “IQ160” είναι καταπληκτική αφορμή για να δούμε ξανά – και ξανά και ξανά- τον Γιάννη Παπανίκα, τον απόλυτα σοβαρό, οριακα΄ ψαρωτικό και με πυγμή, ιατροδικαστή της σειράς.

 

ΟΡΕΣΤΗΣ ΧΑΛΚΙΑΣ

Ο Αντώνης του “Maestro” αρνείται να παίξει το παιχνίδι της δήθεν τελειας σε όλα οικογένειάς του. Αποδέχεται τη σεξουαλικότητά του, αψηφά τα πάντα- να τι τον κάνει ακαταμάχητα γοητευτικό- και φεύγει με τον Σπύρο για να ζήσουν ελεύθεροι τον έρωτα τους. Αμήν!

 

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΙΧΑΣ

Μέσα σε μια σεζόν, ο Χρήστος που έχει την ταβέρνα στη “Γη της Ελιάς” έχει κάνει ξεκάθαρο όι δεν μπορεί καθόλου να εγκλωβίζεται σε καταστάσεις. Χαλάλι. Σε τέτοιο παλικάρι δεν χαλάς εύκολα χατήρι.

 

Τα σημεία διανομής του free DownTown:  https://downtown.gr/poy-tha-vreite-to-neo-downtown-freepress/