Ο Bryan Adams είναι έξαλλος και κατηγορεί τους Κινέζους για την πανδημία

Ο διάσημος Καναδός rock star, οργισμένος που ακυρώθηκαν οι προγραμματισμένες συναυλίες του στο Λονδίνο λόγω πανδημίας, εξαπέλυσε δριμύ κατηγορώ εναντίον της Κίνας, μέσω επίσημης ανακοίνωσής του που ανέβασε χτες στο Instagram. “Απόψε υποτίθεται ότι θα ήταν η πρώτη μέρα μιας σειράς από συναυλίες στο Royal Albert Hall, αλλά χάρη στους καταραμένους νυχτεριδοφάγους, πωλητές ζώων, άπληστους κατασκευαστές ιών, ολόκληρος ο κόσμος μπήκε στην αναμονή, για να μην αναφέρω όλους όσοι υποφέρουν ή πέθαναν από αυτό τον ιό. Το μήνυμά μου προς αυτούς είναι να γίνουν χορτοφάγοι”.

Αν και επισήμως δεν έχει κατηγορηθεί η Κίνα και οι αγορές της για την πανδημία, είναι πολλοί αυτοί που πιστεύουν ότι ο κορονοϊός έκανε εκεί την αφετηρία του. Ήδη αρκετοί διάσημοι, όπως ο Paul McCartney και ο Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Mike Pompeo, έχουν δημοσιοποιήσει την άποψή τους. Τώρα σε αυτούς προστίθεται και ο Bryan Adams.

Στο ίδιο post, πάντως, αφού ολοκληρώνει το υβρεολόγιο προς τους Κινέζους, ο Adams κατεβάζει λίγο τους τόνους και απευθύνεται στους fans του: “Όλοι εσείς που θα χάσετε τις συναυλίες  μου δεν φαντάζεστε πόσο θα ήθελα να είμαι τώρα εκεί μαζί σας. Ήταν πολύ ωραίος ο χρόνος που πέρασα στην απομόνωση με τα παιδιά μου και την οικογένειά μου, αλλά μου λείπει και η άλλη οικογένειά μου, η μπάντα μου, το συνεργείο μου και οι θαυμαστές μου. Να προσέχετε τον εαυτό σας κι ελπίζω να ξεκινήσουμε τα shows σύντομα πάλι”.

Και για μη μείνει κανένας παραπονεμένος, ακολουθεί bonus υπόσχεση. “Κάθε μέρα θα ερμηνεύω ένα απόσπασμα από κάθε album που υποτίθεται ότι θα παρουσιάζαμε ζωντανά τις επόμενες μέρες”, κλείνει το κειμενάκι του ο 60χρονος Adams και μας λέει ένα τραγούδι.

https://www.instagram.com/p/CADYjsonDVJ/

leave a reply

Your Review