Η Swatch είναι ερωτευμένη με τους Simpsons, ειδικά τη φετινή ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Διάλεξε το τέλειο δώρο για όσους αγαπούν τους Simpsons και αγαπιούνται μεταξύ τους

Love is in the air και η Swatch δεν θα μπορούσε να χάσει την ευκαιρία να δημιουργήσει μια ρομαντική στιγμή με τους Simpsons για να γιορτάσει την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Θα λατρέψεις τα δύο αξιαγάπητα νέα σχέδια με μέλη της αγαπημένης οικογένειας όλου του κόσμου.

Τι καλύτερο απ’ το να δείξεις στο ιδιαίτερο πρόσωπο στη ζωή σου την αγάπη σου με μια εικόνα ενός από τα διασημότερα παντρεμένα ζευγάρια στον κόσμο: τον Homer και τη Marge Simpson. Η ιστορία αγάπης του Homer και της Marge εμπνέει και αντέχει στον χρόνο. Στο SWEET EMBRACE, ένα NEW GENT της Swatch, το ευτυχισμένο ζευγάρι αποτυπώνεται να απολαμβάνει μια ρομαντική στιγμή που είναι σίγουρο ότι θα εμπνεύσει θερμά, χνουδωτά αισθήματα και θα κάνει τις καρδιές των fan να λιώσουν.

Για όσους ελπίζουν να προσελκύσουν το ιδιαίτερο πρόσωπο στη ζωή τους με το βέλος του Έρωτα, το ANGEL BART απεικονίζει τον Bart σε ένα τέλειο σχέδιο GENT να τραβάει τη σφεντόνα του. Τα φτερά του Bart θα αναστατώσουν κι αυτά καρδιές, καθώς προσπαθεί να σε βοηθήσει να κερδίσεις το πρόσωπο που αγαπάς. Με την παιχνιδιάρικη στάση και την άπειρη γοητεία του, είναι ο ιδανικός φτερωτός άγγελος τη φετινή Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Είτε η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι για σένα η ώρα να γιορτάσεις τον έρωτα της ζωής σου, να εξομολογηθείς τον κρυφό σου έρωτα ή να γιορτάσεις την αγάπη για την οικογένειά σου, με τη Swatch θα βρεις μια συγκινητική σκηνή που θα σε βοηθήσει να αποτυπώσεις τη στιγμή και να χαρίσεις το χαμόγελο στα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Και, αν λατρεύεις να φοράς αυτά τα σχέδια στον καρπό σου, θα λατρέψεις την επόμενη έκπληξη της Swatch και των Simpsons!