Πόσα θα πλήρωνες για να μιλήσεις με τον Keanu Reeves;

@keanueevees

Στα διαλείμματα της προετοιμασίας για το Matrix 4, ο Keanu Reeves βρίσκει χρόνο για να κάνει την καλή του πράξη. Άλλωστε, είναι γνωστή η έντονη φιλανθρωπική του δράση. Αυτήν τη φορά δίνει την προσοχή του στο Camp Rainbow Gold, ενα φιλανθρωπικό ίδρυμα για παιδιά με καρκίνο, στο Idaho. Η προσφορά του είναι μια δεκαπεντάλεπτη συνομιλία μέσω zoom με όποιον τυχερό -και πλούσιο- πλειοδοτήσει.

“Bill & Ted. Speed. The Matrix. John Wick. Τον γνωρίζετε. Τον αγαπάτε. Αυτό είναι πραγματικά ανεκτίμητο και τώρα έχετε την ευκαιρία να μιλήσετε μαζί του μέσω Zoom από το σπίτι σας. Ετοιμάστε τις ερωτήσεις σας και περάστε 15 λεπτά με τον ηθοποιό, σκηνοθέτη, παραγωγό και μουσικό Keanu Reeves”, γράφει η επίσημη ανακοίνωση-κάλεσμα του site του ιδρύματος. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των διοργανωτών, η αξία της βιντεοσυνομιλίας με τον Keanu είναι 10.000 δολάρια, αλλά το ποσό από τα χτυπήματα, τα οποία λήγουν τη Δευτέρα -προλαβαίνεις-, έχει ήδη ξεπεράσει το προβλεπόμενο. Φαντάσου τι θα γινόταν αν ο πλειστηριασμός αφορούσε συνάντηση face to face με τον Reeves.

Για τον ίδιο σκοπό, πάντως, οι μουσικοί Andy Grammer και Ally Brooke έχουν προσφέρει μια υπογεγραμμένη κιθάρα και ένα μίνι κονσέρτο, αντίστοιχα. Αλλά βέβαια αυτά δεν έχουν το ίδο εφέ με μια ψιλοκουβέντα με τον Keanu.