Barbie: Δωρεάν διαμονή στο παραμυθένιο σπίτι της στο Μαλιμπού

Τα νέα για τους θαυμαστές της Barbie είναι πολύ καλά, αφού πλέον, μπορούν κι επίσημα να νοικιάσουν το σπίτι των ονείρων τους στο Malibu, μέσω της πλατφόρμας Airbnb. Το παραμυθένιο ροζ Barbie DreamHouse, εμπνευσμένο από τις εμβληματικές κατασκευές της εταιρείας Mattel, διαθέτει πινελιές από τον αγαπημένο της Barbie, Ken και με το που το επισκεφθεί κάποιος, αισθάνεται πρωταγωνιστής του παραμυθιού, αλλά και του παιδικού του ονείρου.

Στις 17 Ιουλίου, στις 20:00, όλοι μπορούν να μπουν στον διαγωνισμό και να διεκδικήσουν δύο διανυκτερεύσεις στη BarbieLand για έως και δύο άτομα στη διεύθυνση airbnb.com/kendreamhouse. Οι νικητές θα μείνουν στη ροζ έπαυλη στο Μαλιμπού στις 21 και 22 Ιουλίου, εντελώς δωρεάν, και θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όλες τις παροχές που προσφέρει η ανανεωμένη παραλιακή κατοικία. Το τριώροφο παλάτι διαθέτει ένα παγοδρόμιο-ντίσκο, ένα γυμναστήριο, ένα μεγάλο sandbox για παιχνίδι, μια τσουλήθρα πισίνας, ένα παραμυθένιο υπνοδωμάτιο, βεράντες με άνετα μαξιλάρια και ένα ροζ μπάρμπεκιου. Επιπλέον, οι τυχεροί που θα κερδίσουν στο διαγωνισμό θα πάρουν και ένα ιδιαίτερο δώρο, που δεν είναι άλλο από τα εμβληματικά rollerblades της Barbie και του Ken.

Η φιλοξενία στο σπίτι της Barbie πραγματοποιείται με αφορμή την κυκλοφορία της ταινίας «Barbie» της Greta Gerwig, σε σενάριο Gerwig και Noah Baumbach στις 21 Ιουλίου.  Στην ταινία θα πρωταγωνιστήσουν οι Margot Robbie, Ryan Gosling, America Ferrara, Kate McKinnon, Issa Rae, Rhea Perlman και Will Ferrell.

Για να γιορτάσει την κυκλοφορία της ταινίας, η πλατφόρμα Airbnb θα κάνει μια δωρεά στο Save the Children, έναν οργανισμό που παρέχει μαθησιακή υποστήριξη σε παιδιά, οικογένειες και κοινότητες σχετικά με την αυτοπεποίθηση των κοριτσιών.