Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνει η Miley Curys μετά την καραντίνα

Η δημοφιλής pop star ποζάρει για το καινούργιο εξώφυλλο του WSJ. magazine και αποκαλύπτει στη συνέντευξή της ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνει μόλις τελειώσει η καραντίνα: “Φυσικά θα τρέξω να αγκαλιάσω τη μαμά μου και τον μπαμπά μου αμέσως μόλις πάρω το πράσινο φως ότι θα είναι ασφαλές. Προς το παρόν δεν πλησιάζω καθόλου τη μαμά μου”.

Αυτές τις μέρες, η Miley Curys μένει αποκλεισμένη σε σπίτι στην Calabas της Καλιφόρνιας -το δικό της σπίτι στο Malibu κάηκε το 2018- και αναφέρει ότι αυτό είναι το μακρύτερο χρονικό διάστημα που έχει βρεθεί μακριά από την οικογένειά της. Ωστόσο πίνει νερό στο όνομα της τεχνολογίας που της επιτρέπει να διατηρεί οπτικοακουστική επαφή μαζί τους, ειδικά με τη μητέρα της που είναι και μάνατζέρ της. “Από το πρωί ως το βράδυ είμαστε συνδεδεμένες στο Face Time. Μου αρέσει που η μαμά μου δεν έχει κάτι άλλο να κάνει. Οπότε κάθεται μαζί μου συνέχεια, όπως τις παλιές καλές μέρες”.

Στην ίδια συνέντευξη η Curys προσθέτει ότι γενικότερα της λείπει να επικοινωνεί με τον κόσμο και ανυπομονεί να χτίσει σχέσεις με ιδιαίτερους ανθρώπους που να έχουν διαφορετικές ιστορίες. Πώς θα το κάνει αυτό, αναρωτιέσαι; “Θα ήθελα να δημιουργήσω μια πλατφόρμα που θα προωθεί την ατομικότητα και θα έχει χώρο για καλά νέα, και φως, και ακτιβισμό, και αισιοδοξία, και θα δίνει βήμα σε ανθρώπους που κάνουν σημαντικό έργο αλλά δεν παίρνουν την προσοχή που τους αξίζει. Πιστεύω ότι υπάρχει ένας κόσμος όπου θα θα μπορούσα να κάνω τα πάντα και να έχω τα πάντα”, δήλωσε η Curys και μετά άρχισε να ποζάρει στον φωτογραφικό φακό. Μερικές από τις εκπληκτικές της λήψεις μπορείς να τις δεις στο παρακάτω βίντεο που ανέβασε η ίδια στο Instagram της.

View this post on Instagram

@wsjmag link in bio 💚💜💚💜💚💜

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on