Πότε θα κυκλοφορήσει η 5η σεζόν του Lucifer στο Netflix; – όλα τα σενάρια και για την 6η σεζόν

Όλοι οι Luci-fans περιμένουν με μεγάλη αγωνία πότε θα βγει η 5η σεζόν της αγαπημένης τους σειράς, μιας και στο τελευταίο επεισόδιο της 4ης σεζόν μείναμε σε αναμμένα κάρβουνα. Πάνω που είπαμε ότι επιτέλους ήρθαν οι τέλειες συνθήκες για να γίνουν ζευγάρι η Decker και ο Lucifer και θα έχουμε ένα happy ending, βλέπουμε τον Lucifer να επιστρέφει σπίτι για να γίνει ξανά ο βασιλιάς της Κόλασης. Αυτό σημαίνει ότι το ρομαντικό ειδύλλιο με την αγαπημένη του ντετέκτιβ θα ξεχαστεί μια για πάντα; Θα επιστρέψει άραγε στη Γη; Και θα πώς θα μπορούσε το LAPD να είναι το ίδιο χωρίς εκείνον;

Τα πρώτα καλά νέα είναι ότι η 5η σεζόν θα έχει 16 αντί για 10 επεισόδια που προγραμμάτιζε στην αρχή η παραγωγή, που θα χωριστούν σε δύο μέρη. Δηλαδή πρώτα θα κυκλοφορήσουν τα πρώτα 8 και με ένα μικρό κενό ενδιάμεσα, τα υπόλοιπα. Αυτό που ξέρουμε σίγουρα είναι ότι τα γυρίσματα της 5ης σεζόν πρόλαβαν σχεδόν να ολοκληρωθούν πριν τους διακόψει η πανδημία. Αυτό που δεν πρόλαβε να γυριστεί είναι το δεύτερο μισό μέρος του φινάλε. Aυτό που συζητιέται προς το παρόν, είναι ότι το πρώτο μισό της 5ης σεζόν θα κυκλοφορήσει στις 16 Ιουνίου, χωρίς όμως να έχει βγει ακόμη η επίσημη ανακοίνωση του Netflix.

Τον τελευταίο καιρό όμως ακούμε όλο και πιο συχνά ότι η 5η σεζόν δεν θα είναι και η τελευταία όπως περιμέναμε και θα ακολουθήσει και . Προς τα παρόν όμως όλα φαίνεται να κολλάνε στις απαιτήσεις που έχει ο Tom Ellis, aka Lucifer Morningstar, από το Netflix και ακόμη διαπραγματεύονται.

leave a reply

Your Review