Φαίη Σκορδά: “Δεν ήθελα να χωρίσω. Αν μπορούσα, θα το είχα αποφύγει”

Η παρουσιάστρια, 4 χρόνια μετά το διαζύγιο με τον Γιώργο Λιάγκα, μιλάει για τους λόγους που τους οδήγησαν σε διαζύγιο

Καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου και της θρυλικής εκπομπής του “Ενώπιος Ενωπίω” ήταν χθες το βράδυ η Φαίη Σκορδά, καθώς με τον δημοσιογράφο και κεντρικό παρουσιαστή των δελτίων ειδήσεων του ΑΝΤ1 τους ενώνει μία παλιά φιλία και εκτίμηση που χθες επέτρεψε ακόμη και αρκετά δύσκολες προσωπικές ερωτήσεις.

‘Ετσι, για πρώτη φορά και σχεδόν 4 χρόνια από το διαζύγιό της με τον επίσης δημοσιογράφο και παρουσιαστή, Γιώργο Λιάγκα, η Σκορδά αποκάλυψε τους λόγους για τους οποίους τράβηξαν χωριστούς δρόμους, ενώ όπως αποκάλυψε, τον πρώτο καιρό της ήταν εξαιρετικά δύσκολο να το διαχειριστεί, καθώς δεν επιθυμούσε καθόλου αυτή την κατάληξη.

«Για μένα δεν έχει αλλάξει η αξία της οικογένειας στη ζωή μου. Σίγουρα δεν ήθελα να χωρίσω. Το τελευταίο πράγμα που θα ήθελα ήταν να έχω χωρίσει. Δεν το ήθελα. Ούτε το θεώρησα ποτέ απλό, ούτε εύκολο. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο, δεν το ήθελα. Δεν το έκανα και είπα δεν πειράζει. Δεν το ήθελα καθόλου. Για να το πήραμε απόφαση, σημαίνει ότι δεν υπήρχε άλλος δρόμος. Μπορεί να περάσαμε δύσκολα, μπορεί στις αρχές να ήταν κάπως τα πράγματα… Ό,τι και να είναι, είμαστε διαφορετικοί. Από τη στιγμή, όμως, που είναι ο μπαμπάς των παιδιών μου, είναι οικογένεια. Είναι ο μπαμπάς των παιδιών μου», είπε η παρουσιάστρια του “Πρωινού” του ΑΝΤ1.

Στην ερώτηση του ανθρώπου που υπήρξε και κουμπάρος της για το αν σκέφτεται να κάνει ξανά οικογένεια, η απάντηση δεν ήταν αρνητική, ενώ ας σημειωθεί και η έκπληξη του Χατζηνικολάου, όταν ανέφερε ότι ούτε ο ίδιος κατάλαβε ποτέ γιατί αυτοί οι δύο άνθρωποι αποφάσισαν τελικά να χωρίσουν.

Η ίδια, ωστόσο, όταν ρωτήθηκε για το αν έπαιξαν ρόλο στην υγεία της σχέσης τους οι άπειρες ώρες που περνούσαν μαζί στο επαγγελματικό πεδίο, ήταν κατηγορηματική.

«Το ότι εργαζόμασταν μαζί δεν έπαιξε ρόλο στο διαζύγιο. Θα ήταν μια εύκολη απάντηση για να δώσω. Να το πω στον εαυτό μου σαν ελαφρυντικό. Είχαμε ένα κοινό στόχο. Απέκλιναν οι χαρακτήρες μας. Δεν είναι μόνο θέμα του έρωτα. Γελούσα πολύ, περνούσα καλά μαζί του. Ήταν διαφορετικός ο τρόπος που βλέπαμε κάποια πράγματα. Εγώ έβλεπα το άσπρο, εκείνος το μαύρο. Δεν μπορούσες να τα ενώσεις», τόνισε η παρουσιάστρια. 

 

leave a reply

Your Review