Ζενεβιέβ, τι φάση; Η παίκτρια που παραλίγο να τη διώξει απ’ το σπίτι

Το παιχνίδι φέτος παίζεται αλλιώς και δανειζόμαστε την ατάκα άλλου reality του Star, γιατί τα πράγματα ξέφυγαν

Δεν ξέρουμε αν πρόκειται για εύρημα της παραγωγής, δεν έχουμε ιδέα αν φέτος κάτι τους διέφυγε στο GNTM, το μόνο σίγουρο είναι ότι στη νέα σεζόν οι διαγωνιζόμενοι βγάζουν γλώσσα και μάλιστα στην παραδοσιακά τσαμπουκαλού της υπόθεσης. 

Έτσι στο χθεσινό επεισόδιο υπήρξε περιστατικό απειθαρχίας και αυθάδειας προς τη νέα κριτή του reality μοντέλων, Ζενεβιέβ Μαζαρί, η οποία είχε τη φαεινή ιδέα να ξυπνήσει τους νέους ένοικους του σπιτιού χτυπώντας κατσαρολικά και γενικώς παίζοντας με τα νεύρα τους. 

Σε ρόλο support ο Γιώργος Καράβας, όμως, τη “γλώσσα” τη λούστηκε η Ζενεβιέβ, η οποία κοντραρίστηκε ελαφρώς άγρια με τη διαγωνιζόμενη Ίριδα που μάλλον δεν ξετρελάθηκε με το πρωινό φασαριόζικο ξύπνημα της κριτή και άρχισε τις μουρμούρες και τα νεύρα, για να εισπράξει από τη Ζενεβιέβ την πρόβλεψη ότι μάλλον θα πάει στο σπίτι της, νωρίς. 

«Η Ζενεβιέβ με εκνευρίζει πάρα πολύ. Ηθελα να της απαντήσω μήπως να πας εσύ σπίτι σου, κουκλίτσα μου, να ηρεμήσουμε, γιατί αυτό το σπίτι είναι δικό μου προς το παρόν», δήλωσε η παίκτρια. 

Η Ζεν, πάντως, όνομα και πράμα, απέδειξε ότι για την ώρα πήγε χαλαρά τη γλωσσοκοπάνα του σπιτιού και για την ιστορία τέτοιες αντιδράσεις δεν είναι για καλό…