6 τροφές που μας βοηθούν στην προσπάθεια μας για επίπεδη κοιλιά

Τι πρέπει να εντάξεις στη διατροφή σου άμεσα!

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, ετοιμαζόμαστε ή έχουμε ήδη βγει στις παραλίες, όμως, ο “βραχνάς” της κοιλίτσας που δεν πέφτει δεν μας αφήνει να ησυχάσουμε. Ούτε μπορούμε να… ρουφιόμαστε όλη την ώρα. Πόσο εφικτός είναι ο στόχος της επίπεδης κοιλιάς; Είναι εφικτός, φτάνει για τις επομενες 15 μέρες να φουλάρουμε το ψυγείο μας με μερικές τροφές που βοηθούν πολύ προς αυτή την κατεύθυνση!

Και να ποιες είναι αυτές >>>

Αγγούρι

Το αγγούρι περιέχει άπειρα αντιοξειδωτικά, έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε νερό, περίπου στο 96%, έχουν χαρακτηριστικά που βοηθούν στην απώλεια βάρους, είναι χαμηλά σε θερμίδες και περιέχουν φυτικές ίνες. Συμπέρασμα; Το αγγούρι καταπολεμά το φούσκωμα.

Μπανάνα

Μας κρατάει χορτάτους πολλές ώρες, περιέχει κάλιο που καταπολεμά την κατακράτηση και επιπλέον το ανθεκτικό άμυλό της ενθαρρύνει το συκώτι να μπει σε φάση καύσης λίπους ενισχύοντας το μεταβολισμό.

Μάραθος

Με οποιονδήποτε τρόπο και αν αποφασίσεις να τον προσθέσεις στη διατροφή σου, ο μάραθος έχει την ιδιότητα να βελτιώνει το πεπτικό και να κάνει πιο επίπεδη την κοιλιά σου.

Σπαράγγι

Φάτε σπαράγγια. Είναι φουλ σε αντιοξειδωτικά αλλά και αφροδισιακά. Είναι φυσικό διουρητικό, βοηθά στην αποτοξίνωση του οργανισμού και μειώνει το φούσκωμα.

Γιαούρτι

Τα προβιοτικά που περιέχει εξισορροπούν τα καλά βακτήρια στο έντερο και προλαμβάνουν το φούσκωμα.

Δαμάσκηνο

Τέσσερα-πέντε δαμάσκηνα την ημέρα εξασφαλίζουν την καλή λειτουργία του εντέρου και, κατά συνέπεια, επίπεδη κοιλιά!

leave a reply

Your Review