Ιεροκλής Μιχαηλίδης για Πάνο Μουζουράκη: “Κόντεψα να τον πνίξω. Θα τον έδερνα, αλλά με κράτησαν”

Ο ηθοποιός μίλησε για την επεισοδιακή συνεργασία του με τον τραγουδιστή

Για τους “Άγαμους Θύταις” και τα περίφημα κείμενά τους, τα οποία δεν επιτρέπουν αυτοσχεδιασμούς, μίλησε το βράδυ της Πέμπτης στην ΕΡΤ και στην εκπομπή “Αυτός και ο Άλλος”, ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης.

Σε αυτό το σημείο ήταν που αποκάλυψε και ένα άγνωστο παλιότερο περιστατικό από τη συνεργασία του με τον τραγουδιστή, Πάνο Μουζουράκη, λέγοντας βέβαια ότι τότε δεν γνωρίζονταν πολύ οι δυο τους και ότι στην πορεία κατάλαβε ότι πρόκειται για άνθρωπο με μεγάλο ταλέντο, που όμως, για τη συγκεκριμένη συνεργασία χρειαζόταν καθοδήγηση.

Απαντώντας, λοιπόν, σε ερώτηση για το αν υπάρχει αυθόρμητο στις παραστάσεις των “Άγαμων Θυτών” ο Μιχαηλίδης αποκάλυψε τα εξής.

“Πολύ σπάνια θα βγει κάτι αυθόρμητο. Δεν υπάρχουν αυτοσχεδιασμοί. Αυτό που βλέπει ο κόσμος είναι μια πλήρης παρτιτούρα. Όσοι το κάνουν κόντεψα να τους πνίξω! Ο Πάνος Μουζουράκης! Ήθελε να πει κάτι και του είπα ότι “εδώ δεν κάνεις και δε λες τίποτα, παίζεις με αυτό τον τρόπο”. Βέβαια ήταν πολύ μελετηρός, ταλαντούχος κατά τη γνώμη μου. Αυτό έγινε πριν 5-6 χρόνια και ήταν και μαζί μας και ο αγαπημένος μου ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας”, είπε ο Μιχαηλίδης και συνέχισε ακόμη πιο αποκαλυπτικά: “Ο Μουζουράκης, λοιπόν, είχε μια ιδιαίτερη τρέλα, οπότε τον έπιασα από το λαιμό. Θα τον έδερνα, αλλά με κρατούσαν! Μα, μου λέει, “να εκφραστώ”. Του λέω “όχι”, εδώ υπογράφουν άνθρωποι κείμενα, θα κάνεις αυτό ακριβώς που είπαμε. Δεν γίνεται αλλιώς. Η δουλειά είναι μια παρτιτούρα. Πες ότι είμαστε ορχήστρα, θα παίζει ο καθένας ό,τι θέλει;”.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλη την ενδιαφέρουσα συνέντευξη του ηθοποιού εδώ >>>

leave a reply

Your Review