Η Bella Hadid μιλάει ανοιχτά για την κατάθλιψη

Photo by Vittorio Zunino Celotto/Getty Images

Μπορεί η Bella Hadid να είναι ένα από τα πιο πετυχημένα μοντέλα παγκοσμίως, δεν έχασε όμως την ευκαιρία να υπενθυμίσει στους fan της ότι είναι κι εκείνη μια κοινή θνητή, μιλώντας για την κατάθλιψη που αντιμετωπίζει. Κατά τη διάρκεια του Vogue Fashion Festival στο Παρίσι, μίλησε τόσο για τις ομορφιές όσο και για τα δυσκολίες που έχει ο κόσμος της μόδας, αλλά και για τα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζει. «Νιώθω ένοχη που μπορώ να ζω αυτή την υπέροχη ζωή και να έχω αυτές τις ευκαιρίες που έχω και για κάποιο λόγο να εξακολουθώ να έχω κατάθλιψη. Δε βγάζει νόημα» είπε χαρακτηριστικά το 23χρονο μοντέλο.

Μίλησε ακόμη για την περίοδο που η καριέρα της είχε αρχίσει να απογειώνεται. «Έκλαιγα κάθε πρωί, έκλαιγα όταν έκανα διάλειμμα για φαγητό, έκλαιγα πριν κοιμηθώ. Δούλευα 14 ώρες την ημέρα για 4 μήνες συνεχόμενα, όταν ήμουν 18 χρονών. Είχα την ανάγκη να αναπνεύσω».

Τέλος, έδωσε το δικό της μήνυμα λέγοντας ότι «Εύχομαι να βοηθήσω με κάθε τρόπο που μπορώ. Θα ήταν κρίμα να μη μιλήσω για κάτι τόσο σημαντικό όσο η ψυχική υγεία. Τα τελευταία πέντε χρόνια έζησα πολύ έντονα την κατάθλιψη. Τώρα όμως είμαι εδώ και είμαι καλά. Απλώς πήρε λίγο χρόνο».