Έρχεται το shopping event που δεν θα χάσουμε με τίποτα

Το The Pop Up Project επιστρέφει για ένα διήμερο στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας, με τις καλοκαιρινές συλλογές Ελλήνων σχεδιαστών.

Το shopping event που έγινε θεσμός μάς καλεί για μια ακόμη χρονιά στο εμβληματικό Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας, στην Κηφισιά. Οι ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν φέτος φέρνουν κυριολεκτικά τα μέσα έξω, που σημαίνει ότι το The Pop Up Project θα είναι “In the Garden”, δηλαδή στον υπέροχο αριστοκρατικό κήπο του Μουσείου. Οι οικοδέσποινες Φαίη Μπέη (του Fay’s Control) και Ιλεάνα Ισμυρίδη θα μας υποδεχτούν την Πέμπτη 25 και την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020, για να γνωρίσουμε από κοντά τις δημιουργίες Ελλήνων σχεδιαστών και να κάνουμε τις καλοκαιρινές μας αγορές από τις συλλογές τους.

Αυτό το τόσο διαφορετικό καλοκαίρι, το event προσαρμόζεται στους ενδεδειγμένους κανόνες για την ασφάλεια όλων και μεταφέρει όλη τη δράση σε ανοιχτό χώρο, κάτω από τον καταγάλανο ουρανό του Ιουνίου. Για το ονειρεμένο σκηνικό του διημέρου στήνονται υπαίθρια σαλόνια που σχεδίασε ειδικά για το event η Mexil, ενώ η Antoinetta Koutsouradi θα επιμεληθεί το garden design. Χρυσός Χορηγός θα είναι η νέα εξελιγμένη σειρά καλλυντικών M Cosmetics από την Μαρία Μπεκατώρου, η οποία λίγες ημέρες μετά την επίσημη παρουσίασή της στον Ελληνικό Ιππικό Όμιλο επιλέγει το The Pop Up Project “In the Garden” για γνωρίσει στους επισκέπτες του το «μυστικό» της ομορφιάς της.

Λεβίδου 13 Κηφισιά, ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ