NZ: Γιατί το site της Νάνσυς Ζαμπέτογλου είναι ό,τι πιο φρέσκο στο internet τώρα που μιλάμε

...και γιατί αξίζει να το βάλεις στη ζωή σου από σήμερα και για πάντα

Site με ειδήσεις -ως επί το πλείστον τρομακτικές και δυσάρεστες- υπάρχουν πολλά. Site με άρθρα γνώμης, επίσης. Site που δίνουν συμβουλές, τις οποίες όμως οι άνθρωποι τους δεν εφαρμόζουν ποτέ (κυρίως γιατί είναι μη ρεαλιστικές και το ξέρουμε όλοι). Site, όπου κάθε θέμα, είναι μία πραγματική λύση σε πραγματικά προβλήματα;

Από μία γυναίκα που ξέρει τις γυναίκες του σήμερα και μπορεί να ισορροπεί τέλεια ανάμεσα στο ιδανικό και στον ρεαλισμό; Δεν υπήρχε κάτι τέτοιο μέχρι σήμερα και χαιρόμαστε που η Νάνσυ Ζαμπέτογλου πήρε την απόφαση να μιλήσει σε απλά, ωραία ελληνικά για όσα ζούμε σήμερα και όχι απλώς να τα καταγράψει, αλλά να προτείνει λύσεις.

Λύσεις κανονικές, χειροπιαστές, από αυτές που μπορείς να εφαρμόσεις αύριο το πρωί, με το που πιεις τον καφέ σου και πάρεις και εσύ την απόφαση για τα μικρά ή τα μεγάλα που θέλεις να αλλάξεις στη ζωή σου. 

Στο nancyzabetoglou.com η ζωή είναι… αλλιώς. Όχι πάντα στα σύννεφα, αλλά όχι και πάντα γειωμένη. Με υποχρεώσεις που τρέχουν, αλλά και μια αστείρευτη ανάγκη να περάσουμε καλά, χωρίς να αφήσουμε τις ευθύνες μας σε κάποιον άλλο.

Με χρηστικές συμβουλές για το σπίτι, για τα παιδιά, το σώμα μας, τη ζωή μας, τον κύριο δίπλα μας, τη φίλη και την… “έχθρό” που μας κάνει τη ζωή δύσκολη, τα πράγματα που θέλουμε να αλλάξουμε και δεν ξέρουμε από πού να αρχίσουμε. Στο NZ από σήμερα και για πάντα έχουμε μια φίλη που μιλάει όπως όλοι όσοι μας αγαπούν. Και θέλουν να είμαστε γερές, επιτυχημένες, χαρούμενες και έτοιμες για καινοούργια σχέδια. 

Εμείς εδώ στο DT, λόγω συγγένειας είχαμε την ευκαιρία να περιηγηθούμε πρώτοι σ’ αυτόν τον ωραίο κόσμο της Νάνσυς και μοιραζόμαστε μαζί σας ένα από τα πρώτα άρθρα της που ίσως αλλάξουν και τη δική σας ζωή! Καλά να περάσετε! 

“Το φθινόπωρο είναι η καλύτερη εποχή για ενάρξεις οπότε αν θέλεις κάτι να αλλάξεις στη ζωή σου, να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα σε οτιδήποτε δεν μπορώ να φανταστώ πιο βοηθητική περίοδο. Ακόμα και το γεγονός ότι όλοι λίγο πολύ βρίσκονται σε παρόμοιο mood είναι πλεονέκτημα. Δεν νιώθεις μόνος.

Διάβασα λοιπόν μέσα στο καλοκαίρι ένα άρθρο που μου έδωσε την αφορμή να κάνω εγώ κάποιες αλλαγές με σκοπό να βελτιώσω τη διάθεση μου μέσα στην ημέρα. Επειδή αυτά που ξεκίνησα να κάνω όντως δούλεψαν σας τα προτείνω”.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλο το άρθρο >>>