Ο Τόνι Σφήνος μιλά για τις μέρες που έφευγε από τον στρατό για …μαθήματα μπαλέτου

Στο Dot. βρέθηκε καλεσμένος ο Τόνι Σφήνος και αποκάλυψε πολλά για την αγαπημένη σε όλους περσόνα που έχει φτιάξει και απολαμβάνουμε σε συναυλίες αλλά και στην τηλεόραση τα τελευταία χρόνια.

Ο αγαπημένος Τόνι μίλησε για το κοινό που τον ακολουθεί πιστά αλλά διηγήθηκε και ένα γλυκό περιστατικό με τον Τέρη Χρυσό, σε συναυλία του. «Του δίνω το μικρόφωνο και όπως ξεκινάει λεει ‘’τι τόνος είναι αυτός μωρέ”. Γλυκύτατος» είπε χαμογελώντας και συμπλήρωσε «Η εικόνα αυτή έκανε κλικ στη νεολαία. Όλο το άρωμα είναι της δεκαετίας του ’70.  Άρεσε αυτό στη νεολαία». 

Όσο για το πώς ξεκίνησε όλη αυτή η ιστορία με την περσόνα που δημιούργησε; «Πάμε 40 χρόνια πίσω, στην Αμερική. Με πέταξαν στην σκηνή πλένοντας πιάτα, μου άρεσε, είδα ότι μου πάει» είπε. «Στην Ελλάδα εμφανίστηκα για πρώτη φορά το 2010. Πρώτη πρώτη συναυλία στην Αίγινα παραμονή πρωτοχρονιάς, βγαίνω στη σκηνή να τραγουδήσω και είναι 30 άτομα από κάτω και κοιτάνε ποιος είναι αυτός. Το εισπράττω αυτό και λέω στον μαέστρο “πάμε να φύγουμε” και μου λέει “έλα ρε, είναι τέλεια”. Την άλλη μέρα απογοητευμένοι παίζαμε στη Θεσσαλονίκη. Φτάνουμε Θεσσαλονίκη σε ένα μαγαζί, είναι τίγκα. Ήταν μια βραδιά καταπληκτική και πήραμε τα πάνω μας και συνεχίσαμε» ανέφερε.

Η συνέντευξη αυτή που παραχώρησε στη Νάνσυ και τον Θανάση ήταν άκρως αποκαλυπτική. Μάθαμε πλευρές του Τόνι που δε γνωρίζαμε. “28 χρονών πήγα να δώσω εξετάσεις για μπαλέτο και με πήραν. Έφευγα από τον στρατό , έβαζα το κολάν και μου έλεγαν “Μας κάνεις πλάκα”  και έλεγα “Όχι, έχω μάθημα μπαλέτου”. Ερωτεύτηκα το μπαλέτο» αποκάλυψε. 

Μεταξύ άλλων μίλησε για τα παιδικά του χρόνια στο χωριό που άρπαζε το μικρόφωνο στο πανηγύρι για να κάνει σόου, την αγάπη του για τα οχήματα τσόπερ, βέσπα και τουκ τουκ και διηγήθηκε ιστορίες από δύο αξέχαστες συναυλίες. Μία στα Μάταλα με ένα σκηνικό … στη θάλασσα και μια ιστορία στην Τρίπολη με κοινό που διψούσε για κλαρίνο.