Gucci : Τα πιο trendy γυαλιά για την άνοιξη και το καλοκαίρι

Η Gucci παρουσιάζει τη νέα της συλλογή γυαλιών, εμπνευσμένη από παλαιότερα διαχρονικά σχέδια αρχείου, αλλά με μια πιο ανανεωμένη και σύγχρονη προσέγγιση.

Οι σκελετοί ηλίου και οράσεως, κατασκευασμένοι από acetate και μέταλλο, αντανακλούν το στυλ και τον εκλεπτυσμένο σχεδιασμό του Oίκου, συνδυάζοντας αρμονικά τις κλασσικές και τις μοντέρνες λεπτομέρειες.

Οι ανάλαφροι σκελετοί, οι τολμηρές αναλογίες και οι χαρακτηριστικές acetate σιλουέτες ενσωματώνουν τα διαχρονικά στοιχεία του Οίκου,το Interlocking Double G,το μονόγραμμα με το Double G και το λογότυπο Gucci ολογράφως, πουπροσδίδουν μια μοναδική ταυτότητα σε κάθε σχέδιο.

Οι μάσκες της συλλογής ξεχωρίζουν για τα ιδιαίτερα σχήματά τους και τους ανάποδους βραχίονες. Κάποια μοντέλα επανεμφανίζονται, παρουσιάζοντας σχέδια χωρίς σκελετό, εμπνευσμένα από τα γυαλιά του σκι.Τέλος, στη συλλογή παρουσιάζονται acetate σκελετοί που θυμίζουν γυαλιά 3D με και στενούς σκελετούς και έγχρωμους φακούς.

H συλλογή GUCCI διανέμεται στην Ελλάδα αποκλειστικά από την Delux Hellas και διατίθεται σε επιλεγμένα καταστήματα οπτικών.