Απολαύστε καλοκαιρινές γευστικές προτάσεις στο εστιατόριο του Anthea hotel στην Τήνο

 
H  Τήνος φημίζεται για τα τοπικά της προϊόντα και το καλό φαγητό. Για εσάς που επιθυμείτε στις διακοπές σας να γευτείτε εκλεκτή ελληνική κουζίνα βασισμένη σε σπιτικές συνταγές επισκεφθείτε το εστιατόριο του Anthea hotel & spa στη Χώρα του νησιού, σε κοντινή απόσταση από την παραλία του Αγίου Φωκά.
Οι γεύσεις θυμίζουν σπιτική κουζίνα αφού ετοιμάζονται καθημερινά από μαγείρισσα του νησιού με φρέσκα λαχανικά εποχής και πρώτες ύλες κυρίως από την Τήνο και τις Κυκλάδες. Μουσακάς, μπριάμ, παστίτσιο, παραδοσιακή φουρτάλια με ντόπιο λουκάνικο, μπουρεκάκια με πέτρωμα, ζυμαρικά με γραβιέρα Τήνου, μελιτζάνες ιμάμ  είναι μερικά από τα πιάτα που θα ευχαριστηθείτε στο εστιατόριο του Anthea hotel σε ένα περιβάλλον με κυκλαδίτικη ατμόσφαιρα και προτάσεις κρασιών από τον τηνιακό αμπελώνα.
Συνδυάστε το καλό φαγητό στο νησί με τη διαμονή σας στο Anthea Hotel & Spa το οποίο είναι σχεδιασμένο ακολουθώντας την παραδοσιακή αρχιτεκτονική της Τήνου. Διαθέτει  25 δωμάτια και junior σουίτες σε προνομιακή τοποθεσία κοντά στη Χώρα Τήνου και σε μία από τις ωραιότερες παραλίες του νησιού.  Με καλαίσθητους και άνετους χώρους  το ξενοδοχείο προσφέρει σε κάθε επισκέπτη μια ευχάριστη εμπειρία σε αρμονία με την αισθητική των Κυκλάδων.
Επίσης στο Anthea Spa θα ολοκληρώσετε την εμπειρία των διακοπών σας με αίσθηση  χαλάρωσης και ανανέωσης σε ένα χώρο ευεξίας που προσφέρει περιποιήσεις
για πρόσωπο και σώμα με φυσικά προϊόντα. Παράλληλα μπορείτε να κάνετε μαθήματα Face & Body yoga καθώς και Art therapy με την Alice που θα μοιραστεί μαζί σας στιγμές αρμονίας κι ευεξίας.
 
To Anthea Hotel & Spa συνδυάζει όσα ονειρεύεστε για τις καλοκαιρινές σας διακοπές στο όμορφο νησί της Τήνου προσφέροντας μια ξεχωριστή γευστική εμπειρία και φιλοξενία.
 
www.anthea-tinos.gr ll Για κρατήσεις τηλ. 22830 25021

leave a reply

Your Review