Elissa Lifestyle Beach Resort: Μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης και αυθεντικής φιλοξενίας που αξίζει να ζήσετε στη Ρόδο

Ρόδος, το τέταρτο μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας και η ιστορική πρωτεύουσα των Δωδεκανήσων. Ένα νησί που ίσως οι περισσότεροι από εμάς το έχουμε επισκεφτεί στην 5ήμερη της 3ης Λυκείου ή το έχουμε συνδέσει με ξέφρενες νύχτες στα νεανικά μας χρόνια.

Όμως πλέον είναι ένα από τα πιο δημοφιλή νησιά της Ελλάδας, όπου χιλιάδες επισκέπτες από όλο τον κόσμο κάθε χρόνο το προτιμούν.  Θα εντυπωσιαστείς  καθώς εκεί θα βρεις μια από τις πιο καλοδιατηρημένες μεσαιωνικές πόλεις –μνημείο της UNESCO στην Ελλάδα,  θα επισκεφτείς σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους, ατελείωτες παραλίες -για όλα τα γούστα-και θα χαθείς στις ομορφιές του φυσικού τοπίου.

Η Ρόδος διαθέτει εξαιρετικές υποδομές ώστε να φιλοξενήσει τους χιλιάδες τουρίστες που την προτιμούν.  Μπορεί να επιλέξει κανείς από πολυτελή resorts και boutique hotels, μόνο για ζευγάρια, αλλά και άριστες εγκαταστάσεις γιαοικογένειες και πιο νεαρές ηλικίες.

Το Elissa Adults-Only Lifestyle Beach Resort στην περιοχή της Καλλιθέας είναι αυτό που μας τράβηξε την προσοχή. Σε απόσταση μερικών χιλιομέτρων από την μεσαιωνική πόλη της Ρόδου είναι μέλος του ταχέως αναπτυσσόμενου ξενοδοχειακού ομίλου Ella Resorts, ο οποίος με motto του «Ella. Stay. Remember Forever» φιλοδοξεί να εντάξει ένα νέο concept πολυτελούς φιλοξενίας

Πρόκειται για ένα resort 5* μόνο για ενήλικες και είναι το τέλειο μέρος για να χαλαρώσεις  και να ξεφύγεις από τη ρουτίνα της καθημερινότητας . Η διακόσμηση συνδυάζει την παραδοσιακή αρχιτεκτονική  του νησιού με ένα πιο σύγχρονο design.

Οι  11 πισίνες  με γλυκό νερό, που βρίσκονται μέσα στην μονάδα δίνουν την δυνατότητα στον επισκέπτη να απολαύσει το μπάνιο του σε ένα φιλόξενο περιβάλλον και να κοινωνικοποιηθεί -αν το επιθυμεί- αλλά και να απομονωθεί και να χαλαρώσει σε κάποιες από τις μη-κεντρικές πισίνες.

Στο Elissa Lifestyle Beach Resort φυσικά υπάρχουν πολλές επιλογές σχετικά με τη γαστρονομία . Τέσσερα 4 εστιατόρια και 3 μπαρ,  είναι στη διάθεση των επισκεπτών προκειμένου να γνωρίσει καλύτερα την κουζίνα των Δωδεκανήσων.

Στα εστιατόρια Kavos & Fourni το μενού είναι υπό την επιμέλεια του βραβευμένου με αστέρι Michelin chef, Αλέξανδρου Τσιοτίνη. Το Kavos όπως «προδίδει» και το όνομα του εξειδικεύεται στο ψάρι και τα θαλασσινά. Οι προτάσεις είναι πολλές με κρύα και ζεστά πιάτα. Αξίζει να δοκιμάσετε τις  παραδοσιακές χυλοπίτες με αστακό, καπνιστή πιπεριά και κρέμα από γραβιέρα Πάρου ένα πιάτο που θα σας εντυπωσιάσει και οπτικά αλλά και γευστικά 

Το εστιατόριο Fourni έχει  το δικό του motto “Great catch, Premium mcut” κι ένα πολύ ενδιαφέρον concept. Συναντάμε έναν συνδυασμό από προτάσεις με ψάρι και κρέας με ευφάνταστους συνδυασμούς και πάντα δίνοντας έμφαση στην εξαιρετική πρώτη ύλη.

Το Elissa Lifestyle Beach Resort αποτελείται από 209 δωμάτια και σουίτες, όλα με εκπληκτική θέα είτε στην θάλασσα είτε σε κάποια από τις πισίνες που διαθέτει το resort. Κάθε κατάλυμα διαθέτει έξυπνη τεχνολογία, επιτρέποντας στους επισκέπτες σε μια εξατομικευμένη και μοναδική εμπειρία διακοπών, ενώ παρέχει αποκλειστικές ανέσεις δωματίου που επιτρέπουν την ανανέωση και χαλάρωση.  Μερικές από τις exclusive παροχές; Τηλεόραση με δορυφορικά κανάλια σε διάφορες γλώσσες, καφετιέρα Nespresso, ηλεκτρονικό χρηματοκιβώτιο , δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους τουresort. Φυσικά και παρέχονται σε όλους τους φιλοξενούμενους μπουρνούζια και παντόφλες, τσάντα παραλίας με πετσέτες πισίνας και παραλίας. Εννοείται πώς υπάρχουν δωμάτια και για επισκέπτες με περιορισμούς κινητικότητας.

Το Πρωινό προσφέρεται σε δύο εντυπωσιακούς χώρους στους οποίους ο επισκέπτης μπορεί να επιλέξει μπουφέ ή à lacarte προτάσεις.

Στα  τρία μπαρ που διαθέτει τοresortμπορεί κάποιος να απολαύσει μια ποικιλία από ποτά και signature cocktails που θα ενθουσιάσει τον κάθε επισκέπτη. Η λίστα με περισσότερες από 300 ετικέτες κρασιών από ελληνικούς και διεθνείς αμπελώνες καλύπτει όλους τους γευστικούς κάλυκες.

Οι επισκέπτες ακόμα μπορούν να απολαύσουν μια σειρά από θεραπείες στο Ella Wellness & Spa, το οποίο διαθέτει από cold room color therapy , δύο εσωτερικές πισίνες, σάουνα, χαμάμ καθώς και να συμμετάσχουν σε διάφορες συνεδρίες γυμναστικής στο πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο.

Και αν νομίζετε ότι όλα αυτά δεν είναι αρκετά για τις διακοπές σας, μην ανησυχείτε! Το resort διοργανώνει σε τακτά χρονικά διαστήματα event για τους πελάτες όπως wine tasting με κρασιά από ελληνικούς ή ξένους αμπελώνες, που επιμελείται πολυβραβευμένος sommelier, αλλά και master classes για ιδιαίτερα  spirits  κι όχι μόνο…

Να μην ξεχνάμε , όμως ότι η Ρόδος μπορεί να συνδυαστεί και με μονοήμερες εκδρομές στα γύρω νησιά όπως είναι η Χάλκη και η Σύμη… Οπότε, αξίζει να βάλετε στο πρόγραμμα των διακοπών σας το Elissa Lifestyle Beach Resort ως την έναρξη μίας απολαυστικής εμπειρίας!

Kallithea | 851 00 Rhodes | Greece

T +30 22410 54500 | www.ellaresorts.com

leave a reply

Your Review