Από τον Ιούλιο 2025, ο βραβευμένος με αστέρια Michelin Γάλλος σεφ Daniel Boulud, με έδρα τη Νέα Υόρκη, εντάσσεται στην ομάδα γαστρονομίας της Air France, σχεδιάζοντας αποκλειστικά signature πιάτα για τις καμπίνες La Première και Business Class. Οι δημιουργίες του θα προσφέρονται αρχικά στις πτήσεις από Νέα Υόρκη (JFK), Λος Άντζελες, Μαϊάμι, Σαν Φρανσίσκο και Ουάσιγκτον-DC προς Παρίσι, και σταδιακά σε όλες τις αναχωρήσεις από ΗΠΑ έως το τέλος του έτους.
Η συνεργασία αυτή ενισχύει την παρουσία της Air France ως πρεσβευτή της γαλλικής γαστρονομίας στον αέρα. Ο Boulud, γνωστός για τη σύγχρονη προσέγγισή του στην παραδοσιακή γαλλική κουζίνα και για τη χρήση φρέσκων, εποχιακών υλικών, θα δημιουργήσει πιάτα με βάση το κρέας και τα πουλερικά, σε συνεργασία με την Servair.
«Ως Γάλλος σεφ και Νεοϋορκέζος, είναι τιμή μου να συμβάλω στη γαστρονομική σύνδεση Γαλλίας-ΗΠΑ που προσφέρει η Air France», δήλωσε ο Boulud.
Η La Première καμπίνα της Air France είναι πλέον διαθέσιμη στην καθημερινή πτήση προς Νέα Υόρκη, ενώ η εταιρεία συνεχίζει να αναπτύσσει συνεργασίες με κορυφαίους σεφ σε όλο τον κόσμο – από τον Dominique Crenn για τις ΗΠΑ μέχρι τον Julien Royer στη Σιγκαπούρη και τον Olivier Perret στον Καναδά.
Επιπλέον, η δυνατότητα προεπιλογής ζεστού γεύματος στην καμπίνα Business συμβάλλει στην πιο βιώσιμη κατανάλωση και εξασφαλίζει τη διαθεσιμότητα της επιλογής κάθε επιβάτη.