Έξι λόγοι για να πας στο χριστουγεννιάτικο πάρτι του «σχεδία home»

Πολλές εκπλήξεις σε περιμένουν στο ολοήμερο cocktail party που ετοιμάζεται για τις 15/12/2019, στη συμβολή των οδών Κολοκοτρώνη και Νικίου, στο κέντρο της Αθήνας.

Το «σχεδία home», το all day Café Bar Restaurant που δημιούργησε η ομάδα του περιοδικού δρόμου «σχεδία» σε ένα υπέροχο νεοκλασικό του 1890, μας περιμένει Κυριακή 15 Δεκεμβρίου από τη 1μ.μ. μέχρι τις 9 μ.μ. για ένα pre Xmas πάρτι που διοργανώνεται σε συνεργασία με το Aegean Cocktails & Spirits (μια πρωτοβουλία του Difford’s Guide Greece, που ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2016 με στόχο το repositioning των ελληνικών αποσταγμάτων) και τη «Μέτρον Άριστον» (μια οργάνωση που ευαισθητοποιείται σε θέματα υπευθυνότητας γύρω από το χώρο του αποστάγματος). Εκτός από το να διασκεδάσουμε, στόχος είναι να συνεισφέρουμε προς τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες στις οποίες απευθύνεται η «σχεδία», στην οποία θα διετεθεί το σύνολο των εσόδων.

Ορίστε έξι πολύ καλοί λόγοι για να πας:

1. Θα πιεις Aegean Cocktails με χριστουγεννιάτικη εσάνς από ορισμένα από τα καλύτερα μπαρ της Αθήνας, όπως τα The Clumsies, baba au Rum, Mai Tai, upopa Epops, A for athens, Lokali, The Gin Joint, Holy Spirit, Barro Negro, Spoiled Bar, 42 bar κ.ά. Στην τιμή των 5€, μπορείς ας πούμε να πιεις ένα «xmas Negroni» με τσίπουρο και σιρόπι gingerbread, ένα χριστουγεννιάτικο Gin & Tonic, «Be my Santa» στην ελληνική χριστουγεννιάτικη βερσιόν μίας σανγρίας, ή ένα «Met at Xmas», μια ελληνική δηλαδή παραλλαγή του «Old Fashioned»

2. Θα ακούσεις μουσικές επιλογές από κορυφαίους ραδιοφωνικούς παραγωγούς, αλλά και γνωστούς ηθοποιούς και σκηνοθέτες. Ανάμεσα σε όσους θα αναλάβουν τα decks από τις 18:00 ώς τις 21:00 είναι η Θεοδώρα Τζήμου, ο Γιώργος Κοτανίδης και ο Λεωνίδας Αντωνόπουλος με τους DJs του Pepper 96,6.

3. Θα δοκιμάσεις street-food με την επιμέλεια του σπουδαίου chef Λευτέρη Λαζάρου.

4. Θα ακούσεις σε παγκόσμια πρεμιέρα τη χορωδία του περιοδικού δρόμου «σχεδία», στην οποία συμμετέχουν διανομείς του ελληνικού περιοδικού δρόμου.

5. Θα μπορείς να αγοράσεις από το κατάστημα «σχεδία αρτ» είδη φτιαγμένα από το ανακυκλωμένο χαρτί του περιοδικού «σχεδία».

6. Θα μπορείς να περιηγηθείς στα εργαστήρια και σε όλους τους χώρους του ιστορικού κτιρίου της οδού Κολοκοτρώνη, που μετρά σχεδόν 150 χρόνια ζωής.

 

«Σχεδία home»: Κολοκοτρώνη 56, Αθήνα – Τηλ.: 2130231220

leave a reply

Your Review