Ο διάσημος σχεδιαστής μόδας Michalis Maniatis παρουσίασε τη νέα του συλλογή haute couture ESSENCE by Michalis Maniatis σε ένα εντυπωσιακό Gala Dinner αφιερωμένο στον σύλλογο φίλων των καρκινοπαθών παιδιών ΣΤΟΡΓΗ, σε συνεργασία με το Π.Α.Σ Γ’ Καλλιπάτειρα. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 14 Νοεμβρίου 2025 στο Grand Ballroom του Hyatt Regency Thessaloniki, προσφέροντας στους καλεσμένους μια αξέχαστη εμπειρία μόδας και φιλανθρωπίας.

Το Gala πλαισιώθηκε με τις υπέροχες φωνές της Νίνας Λοτσάρη και του Γιώργου Ντάβλα, δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα όπου η τέχνη της μόδας συναντούσε τη ζεστασιά της προσφοράς. Στον χαιρετισμό τους, οι πρόεδροι των
δύο συλλόγων, οι κυρίες Τίμη Μπακατσέλου και Αικατερίνη Παναγόπουλου, τόνισαν πως δράσεις σαν αυτή στέλνουν αισιόδοξα μηνύματα για έναν κόσμο γεμάτο αγάπη, ανθρωπιά και αλληλεγγύη.


Η συντονίστρια του παραρτήματος Καλλιπάτειρας Θεσσαλονίκης, κ. Κούλα Γιαννακίδου, ευχαρίστησε θερμά όλους όσους συνέβαλαν στη διοργάνωση της εκδήλωσης, με ιδιαίτερη αναφορά στην κ. Σούζη Δούδου, υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων RCT, καθώς και στον ίδιο τον Michalis Maniatis για τη συμβολή του.

ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΟΥ

Τα έσοδα της βραδιάς θα διατεθούν για την κάλυψη των αναγκών του ξενώνα φιλοξενίας των παιδιών του συλλόγου ΣΤΟΡΓΗ, προσφέροντας ουσιαστική βοήθεια και χαρά σε οικογένειες που τη χρειάζονται.
Η συλλογή ESSENCE του Michalis Maniatis απέδειξε πως η υψηλή ραπτική μπορεί να συνδυαστεί με φιλανθρωπία, δημιουργώντας μια εμπειρία γεμάτη λάμψη, μόδα και κοινωνική ευαισθησία.

