Αγορά Μοδιάνο : Παρουσίαση του λευκώματος από τις Εκδόσεις Καπόν

Την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στον εξώστη της Αγοράς Μοδιάνοη παρουσίαση του λευκώματος «ΑΓΟΡΑ ΜΟΔΙΑΝΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ» από τις Εκδόσεις ΚΑΠΟΝ, στα πλαίσια της επαναλειτουργίας της Αγοράς μετά την ριζική ανακατασκευή της από τον όμιλο Φάις.

Η εκδήλωση προσέλκυσε πλήθος προσωπικοτήτων της Θεσσαλονίκης. Επιστήμονες, καλλιτέχνες, δημοσιογράφοι, επιχειρηματίες, πολιτικοί, άνθρωποι των τεχνών και πολλοί άλλοι παρευρισκόμενοι, άκουσαν με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον τους κυρίους Σταύρο Τζίμα (συντονιστήτης εκδήλωσης), Ευάγγελο Βενιζέλο, Αναστάσιο Κωτσιόπουλο και τις κυρίες Μαίρη Χατζάκου και Ραχήλ Μισδραχή-Καπόν να διηγούνται ανέκδοτες ιστορίες, να μοιράζονται «εικόνες» εκείνης της εποχής και να «ταξιδεύουν» το κοινό με τιςθρυλικές αναμνήσεις από μια περίοδο που έχει μείνει ανεξίτηλη στη μνήμη των Θεσσαλονικέων αλλά και των Αθηναίων, όπως και πολλών άλλων επισκεπτών της ονομαστής «Στοάς».

 

Οι συντελεστές της εκδήλωσης συμφώνησαν όλοι ανεξαιρέτως ότι η νέα εκδοχή της Αγοράς Μοδιάνο «ήρθε για να μείνει» και να σηματοδοτήσει την έναρξη του «νέου λευκώματος» από τον «συγγραφέα του μέλλοντος». Ο σύγχρονος, ευρωπαϊκός, μοντέρνος και δυναμικός χαρακτήρας της ανακαινισμένης Αγοράς Μοδιάνο εντυπωσίασε τους καλεσμένους καθώς βαδίζει σταθερά προς την ολοκλήρωση τηςανανεωμένης εικόνας του.

Μετά το τέλος των ομιλιών ακολούθησε δεξίωση με πλήθος εδεσμάτωναπό τα καταστήματα εστίασης και λιανικής της Αγοράς Μοδιάνο, τα οποία ετοίμασαν για να παρουσιάσουν στους προσκεκλημένους.

ΣΑΜΗ ΦΑΙΣ, ΛΟΥ ΦΑΙΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΛΟΥ ΦΑΙΣ, ΣΑΜΗ ΦΑΙΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΜΜΑΤΙΔΗΣ, ΟΘΩΝΑΣ ΠΥΛΑΡΙΝΟΣ
ΑΓΟΡΑ ΜΟΔΙΑΝΟAND ONE SALONICA TEAM
ΦΑΝΗΣ ΟΥΓΚΡΙΝΗ, ΜΑΓΔΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ
ΜΟΡΦΩ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΛΗΔΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΝΕΝΗ ΣΠΑΡΤΣΗ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΝΤΕΚΩ

Το λεύκωμα «ΑΓΟΡΑ ΜΟΔΙΑΝΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ» φιλοξενεί κείμενα πολιτικών, πανεπιστημιακών, επιχειρηματιών, αθλητών, θεσμικών φορέων της Θεσσαλονίκης, επιστημόνων που μοιράζονται συγκινητικές αναμνήσεις αλλά και αυθεντικές μαρτυρίες, οι οποίες σκιαγραφούν με χιούμορκαι με έναν μοναδικό τρόπο«την εποχή που άφησε εποχή» και χαράκτηκε τόσο στο μυαλό όσο και στην ψυχή πολλών Θεσσαλονικέων.

Διεύθυνση: Αγορά Μοδιάνο, 54624 Θεσσαλονίκη