Άγριες Μέλισσες: Αυτοί οι τρεις “κακοί” αποχωρούν από τη σειρά

Τα βάσανά των ανθρώπων που σχετίζονταν μαζί τους, αλλά και τα δικά τους, τελειώνουν με τη νέα τηλεοπτική σεζόν

Θωμάς Κυπραίος, Κλεομένης Ψαθάς και Θεοδοσία Σεβαστού: να τρεις χαρακτήρες που ταλαιπώρησαν κόσμο και ταλαιπωρήθηκαν φέτος στις Άγριες Μέλισσες. Με σκοτεινό παρελθόν, με σκιές να τους κυνηγούν, με περίσσευμα κακίας να κυλάει στις φλέβες τους, ήταν από τους χαρακτήρες που δεν θα ξεχάσει το τηλεοπτικό κοινό, λόγω του αδίστακτου χαρακτήρα και των σατανικών κινήσεών τους.

Όμως, απ’ ό,τι λένε τα spoilers στην επόμενη σεζόν, αυτοί οι τρεις χαρακτήρες που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη των “Αγριων Μελισσών” δεν θα συνεχίσουν, ο καθείς για τους λόγους του.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Στάνκογλου που υποδύεται τον μυστηριώδη πλην εγκληματικό Θωμά Κυπραίο από τον χειμώνα είχε ήδη ενημερώσει ότι η πορεία του ήρωά του σταματά εκεί κατά το επεισόδιο 150. Ας σημειωθεί ότι οριστικές αποφάσεις ακόμη δεν έχουν ληφθεί, ωστόσο, οι φήμες θέλουν τραγική κατάληξη για τον γοητευτικό Κυπραίο.

Στο μεταξύ, τον δρόμο της εξόδου από το Διαφάνι φαίνεται ότι τραβά και η Θεοδοσία, σύζυγος Λάμπρου Σεβαστού. Η ηθοποιός Χριστίνα Χειλά – Φαμέλλη κατά πάσα πιθανότητα δεν φαίνεται να συνεχίζει στο σίριαλ, καθώς η τραγική ανάμειξή της στη ζωή της Ελένης Σεβαστού την στέλνει μακριά από το εγκληματικό χωριό.

Και ο Κλεομένης Ψάθας, ωστόσο, κατά κόσμον Θανάσης Κουρλαμπάς, αναμένεται να ολοκληρώσει εδώ τη σκοτεινή πορεία του, καθώς ο ηθοποιός έχει ήδη κλείσει στη σειρά “Χαιρέτα μου τον Πλάτανο” της ΕΡΤ και η ταυτόχρονη παρουσία του στις δύο σειρές μυθοπλασίας κρίνεται αδύνατη επί του παρόντος.

Παρ’ όλα αυτά νέοι χαρακτήρες με ολόφρεσκη όρεξη να ταλαιπωρήσουν τους πρωταγωνιστές εισβάλουν στο σίριαλ από τη νέα τηλεοπτική σεζόν και γι΄αυτό δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι η σειρά θα συνεχίσει την ανοδική της πορεία στους πίνακες τηλεθέασης.

 

leave a reply

Your Review