Κατερίνα Γκαγκάκη: Από χθες και επισήμως Αντιδήμαρχος Αθηναίων

Με απόφαση του Δημάρχου, Κώστα Μπακογιάννη

Τη θέση της Αντιδημάρχου Αθηναίων ανέλαβε χθες η επικοινωνιολόγος και γνωστή από την παρουσία της σε τηλεοπτικές εκπομπές, Κατερίνα Γκαγκάκη.

Σύμφωνα με σχετική απόφαση του Δημάρχου Αθηναίου, Κώστα Μπακογιάννη, η Γκαγκάκη αναλαμβάνει αντιδήμαρχος Εξωστρέφειας σε μία κρίσιμη για την πόλη περίοδο και ενώ μέσω κορωνοϊού.

Η κυρία Γκαγκάκη θα είναι πλέον αρμόδια για την προώθηση της εξωστρέφειας του Δήμου, την προαγωγή της συνεργασίας με την Κοινωνία των Πολιτών και τη στήριξη των δράσεων με τους κοινωνικούς εταίρους, τις ομάδες, τους φορείς και συλλόγους.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η σχετική απόφαση του Κώστα Μπακογιάννη, “ορίζουμε, δυνάμει της διάταξης του άρθρου 177 παρ. 1 στοιχ. α του Ν. 4635/2019 (ΦΕΚ Α’ 167/30.10.2019) σχετικά με τον αριθμό των Αντιδημάρχων της τρέχουσας δημοτικής περιόδου, την κ. Αικατερίνη Γκαγκάκη του Γεωργίου ως Αντιδήμαρχο Εξωστρέφειας και Κοινωνίας των Πολιτών και μεταβιβάζουμε σε αυτήν την άσκηση των αρμοδιοτήτων που σχετίζονται ιδίως με την προώθηση της εξωστρέφειας του Δήμου, την προαγωγή της συνεργασίας με την Κοινωνία των Πολιτών και τη στήριξη των δράσεων με τους κοινωνικούς εταίρους, τις ομάδες, τους φορείς και συλλόγους”.

 

leave a reply

Your Review