Μαριάννα Πουλμέντη: Τα σκληρά λόγια για τον πατέρα της και διακεκριμένο chef

"Τον ευχαριστώ που ασχολήθηκε μαζί μου μετά από τόσα χρόνια που είχε να δώσει σημεία ζωής"

Αίσθηση έχουν προκαλέσει τα σκληρά λόγια της νεαρής chef, Μαριάννας Πουλμέντη που γνωρίσαμε μέσα από τον μαγειρικό διαγωνισμό του MasterChef.

Από εκεί οι τηλεθεατές πληροφορήθηκαν ότι η κοπέλα είναι κόρη του διακεκριμένου Έλληνα chef, Νίκου Πουλμέντη, χωρίς, όμως, αρχικά να έχει γίνει αντιληπτό το ρήγμα στις σχέσεις πατέρα – κόρης.

Η αυστηρή κριτική του “chef του Λευκού Οίκου” στην κόρη του και για την στάση της μέσα στο παιχνίδι, ωστόσο, σταδιακά αποκάλυψε ακριβώς αυτή την ένταση στις οικογενειακές σχέσεις, που ήρθε να επιβεβαιωθεί με μία σκληρή συνέντευξη της Μαριάννας σε περιοδικό ποικίλης ύλης.

“Δεν έχω δει τις συνεντεύξεις του, αλλά τον ευχαριστώ πολύ που ασχολήθηκε μαζί μου μετά από τόσα χρόνια, που δεν είχε δώσει σημεία ζωής”, αναφέρει σε ένα σημείο της συνέντευξής της στο You και συνεχίζει: “Μου είχε ζητήσει να πάω μαζί του στην Αμερική, αλλά δεν έχω δεχθεί για πολλούς λόγους. Γενικότερα, δεν θα μπορούσα να ζήσω με τον πατέρα μου. Με τον πατέρα μου αρχίσαμε να μιλάμε εδώ και δύο χρόνια, μέχρι τότε δεν ήξερε αν ζω ή αν πέθανα. Αυτό που μ’ ενδιαφέρει κατά κύριο λόγο και γι’ αυτό θέλω να έχω μία τυπική σχέση μαζί του, είναι η Νεφέλη και ο Νίκος, τα αδέλφια μου από τη δική του πλευρά”, αναφέρει χαρακτηριστικά η Μαριάννα Πουλμέντη.

Η ίδια, όμως, συνεχίζει ακόμη πιο σκληρά σε ό,τι αφορά τις σχέσεις της με τον πατέρα της: “Δεν τον εκτιμώ σαν πατρικό πρότυπο. Ήξερε ότι θέλω αδέλφια και έχει επιτρέψει στη γυναίκα που είναι μαζί του να μη γνωρίζει την ύπαρξη μου”.

Στην εκπομπή “Ευτυχείτε” της Κατερίνας Καινούργιου, ο Νίκος Πουλμέντης απάντησε στη σκληρή κριτική της κόρης του, με στωικότητα και ψυχραιμία.

“Αγαπάω το παιδί μου, το στηρίζω. Όποια βοήθεια μου ζήτησε της την έχω δώσει. Και όταν μου ζήτησε να έρθει Αμερική της είπα πως η πόρτα είναι ανοιχτή. Είναι δικαίωμα της αν θέλει να έρθει η όχι. Την καταλαβαίνω πάρα πολύ για το πώς νιώθει, γιατί εγώ αναγκάστηκα όταν η οικονομία της Ελλάδας κατέρρευσε, να έρθω στην Αμερική και να δουλέψω σκληρά και να της στέλνω πάντα τη βοήθειά μου, όποτε τη χρειάζονταν”, είπε μεταξύ άλλων ο κ. Πουλμέντης και συνέχισε:

“Εκτός αυτού, όταν ήμουν στην Ελλάδα η Μαριάννα ερχόταν συνέχεια στο νησί. Ήμουν κοντά στο παιδί μου. Αλλά την καταλαβαίνω πάρα πολύ τη μικρή, γιατί έγινε αυτό που έγινε.

Η προσπάθεια που έκανε η Μαριάννα στο MasterChef μετράει και αυτό θα της δώσει δύναμη να συνεχίσει παρακάτω σε αυτό που αγαπάει. Έχουμε μιλήσει με τη Μαριάννα, είχαμε επαφή όλο αυτό το διάστημα. Πολύ σπάνια μου ζητάει μαγειρικές συμβουλές. Ό,τι χρειαστεί είμαι εκεί», κατέληξε ο ίδιος.