Αλέξης Κούγιας: “Ο Νότης Σφακιανάκης δεν διατηρεί προφίλ στο Instagram”

Απίστευτο μπέρδεμα με τις fan pages του τραγουδιστή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακούστηκαν πολλά για το προφίλ του Νότη Σφακιανάκη στο Instagram, όμως σύμφωνα με τον δικηγόρο του Αλέξη Κούγια, ο δημοφιλής καλλιτέχνης που την προηγούμενη εβδομάδα συνελήφθη με όπλο και μικροποσότητα ναρκωτικών στην κατοχή του, δεν διατηρεί προσωπικούς λογαριασμούς στα social.

Η αποκάλυψη του συνηγόρου του έγινε μέσα από την εκπομπή «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούργιου στο OPEN, και μετά από διάψευση της δισκογραφικής του Νότη Σφακιανάκη για το όλο θέμα.

Σύμφωνα με την εταιρία, οι θαυμαστές του Νότη Σφακιανάκη έχουν δημιουργήσει κάποιες fan pages, ωστόσο ο ίδιος δεν διαχειρίζεται καμία από αυτές τις σελίδες, ούτε και έχει σχέση με τα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κούγιας επισήμανε ότι εκείνος επιβεβαίωσε λανθασμένα στη δημοσιογράφο Έλενα Πολυκάρπου ότι το προφίλ είναι του Σφακιανάκη, καθώς είπε δεν δεν γνώριζε ότι θα μπορούσαν να υπάρχουν σελίδες για τον Νότη που έχουν δημιουργηθεί από φανατικούς θαυμαστές του.

 «Δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι υπάρχουν κάποια αρρωστημένα άτομα που έχουν πλαστά προφίλ ανθρώπων και μάλιστα μου είπαν ότι υπάρχει προφίλ και για μένα, όχι μόνο ένα, άλλα τρία», είπε απηυδισμένος από την κατάσταση ο κ. Κούγιας.