Σοφία Βόσσου: Η τεράστια ταλαιπωρία με την υγεία της και το “ευχαριστώ” της μετά το σοβαρό χειρουργείο

Η αγαπημένη τραγουδίστρια εδώ και μήνες βιώνει μία περιπέτεια υγείας από την οποία σταδιακά βγαίνει νικήτρια

Εξιτήριο, μετά από ένα σοβαρό χειρουργείο και μια επιπλοκή που την ταλαιπώρησε για καιρό, πήρε το Σαββατοκύριακο η αγαπημένη τραγουδίστρια, Σοφία Βόσσου, η οποία φρόντισε να μιλήσει ανοιχτά για την περιπέτεια της υγείας της και να στείλει ευχές και “ευχαριστώ” σε όλους όσοι ενδιαφέρθηκαν για την κατάστασή της.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο FB, η Βόσσου ανάρτησε ένα μήνυμα ευχαριστιών και σύντομης εξήγησης του τι της έχει συμβεί, ενώ και η κόρη της, Ερασμία Μάνου φρόντισε να διευκρινίσει κάποιες λεπτομέρειες, προκειμένου να μην υπάρχουν παρανοήσεις.

«Θέλω να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ για όλες τις ευχές που μου στείλατε. Είναι σημαντικό πράγμα να εισπράττεις αγάπη, με συγκινήσατε όλοι. Δεν θα προλάβω να απαντήσω σε έναν έναν ξεχωριστά γιατί είναι τόσα πολλά που θα χρειαστώ πάνω από ένα μήνα. Σας αγαπάω και ευχαριστώ πολύ, ο Θεός να σας έχει καλά όλους», είπε χαρακτηριστικά και μέσα από το συγκεκριμένο βίντεο η Σοφία Βόσσου.

Νωρίτερα σήμερα, η κόρη της δημοφιλούς τραγουδίστριας μίλησε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, “Happy Day”, εξηγώντας ότι τώρα δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας για την πορεία υγεία της μητέρας της, η οποία χειρουργήθηκε πριν από λίγο καιρό στο στομάχι και μία επιπλοκή μετά το χειρουργείο αποτέλεσε και την αιτία της ταλαιπωρίας. 
««Δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας. Έκανε ένα χειρουργείο στο στομάχι, στο οποίο όμως υπήρξε μια επιπλοκή που συνηθίζεται βέβαια, και έπρεπε να ξαναμπεί για να μπορέσει να διορθωθεί αυτό που έχει γίνει στο πρώτο χειρουργείο. Είναι καλά στην υγεία της, δόξα τω Θεώ. Δεν συντρέχει πραγματικά κανένας λόγος ανησυχίας».