Ανέβα κι εσύ στο χριστουγεννιάτικο τρένο του Christian Louboutin

Ο γνωστός σχεδιαστής μετέτρεψε το lobby ενός ξενοδοχείου στο Λονδίνο σε χιονισμένο δάσος κι έφτιαξε ένα τρένο για να μας ταξιδέψει.

Κατά πάσα πιθανότητα, τον Christian Louboutin τον ξέρεις ως τον σχεδιαστή παπουτσιών που καθιέρωσε τις κόκκινες σόλες και τις έκανε «σήμα κατατεθέν» για να μην μπορεί να τον αντιγράψει κανείς. Οπότε δεν είναι να απορείς που και το κόκκινο και τα παπούτσια έχουν κεντρικό ρόλο στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του Claridge’s, στο Λονδίνο, την οποία επιμελήθηκε. Πάνε δέκα χρόνια από τότε που το υπερπολυτελές ξενοδοχείο ξεκίνησε την παράδοση του να καλεί έναν διάσημο σχεδιαστή για τον συγκεκριμένο σκοπό και στη θέση του Louboutin έχουν βρεθεί στο παρελθόν ονόματα όπως ο John Galliano, η Diane von Furstenberg και ο Alber Elbaz. Το δέντρο που στήνεται στο lobby είναι πάντα εντυπωσιακό, αλλά φέτος δεν μιλάμε απλώς για ένα δέντρο.

Ο Louboutin έστησε στην ουσία ένα δάσος από δέντρα, στολισμένα με χρυσές και κόκκινες μπάλες, και μπισκότα που είναι μεν φτιαγμένα από το παραδοσιακό gingerbread, αλλά έχουν σχήμα γόβας! Το κεντρικό δέντρο έχει στην κορυφή ένα πραγματικά τεράστιο χρυσό στέμμα και οι εκπλήξεις δεν σταματούν εκεί. Ανάμεσα στα χιονισμένα κλαδιά υπάρχει το Loubi Express, μια κόκκινη αμαξοστοιχία μέσα στην οποία οι τυχεροί ταξιδιώτες μπορούν να απολαύσουν σαμπάνια ή cocktail επίσης με την υπογραφή του Louboutin. «Τα ταξίδια με τρένο έχουν κάτι νοσταλγικό», δήλωσε ο ίδιος. «Το τρένο σου επιτρέπει να ονειρεύεσαι, να παρατηρείς το τοπίο που περνάει και να παίρνεις μια μικρή ανάσα από τον ξέφρενο ρυθμό της ζωής. Αυτή την αίσθηση θέλησα να ανασυνθέσω».

Το μοδάτο «εξπρές» λειτουργεί από Τρίτη μέχρι Σάββατο, από τις 5 το απόγευμα μέχρι τα μεσάνυχτα, και φυσικά τα παιδιά είναι ευπρόσδεκτα. Αρκεί οι γονείς να έχουν για να πληρώσουν το μάλλον τσουχτερό εισιτήριο.