Άννα – Μαρία Ψυχαράκη: Έρχονται μηνύσεις από τη μεγάλη νικήτρια του Big Brother

Δεν περίμενε κανείς ότι θα μείνει άπραγη...

Ασχέτως αν τη συμπαθεί κανείς ή όχι, αν συμφωνεί μαζί της ή όχι, το μόνο σίγουρο είναι ότι σε όποια εκπομπή πηγαίνει τα νούμερα τηλεθέασης ανεβαίνουν ως δια μαγείας, ενώ σύμφωνα με τα όσα έρχονται σιγά – σιγά στο φως, η μεγάλη νικήτρια του Big Brother είναι σε φάση που δέχεται προτάσεις, γενικώς. 

Για την τηλεόραση, για στήλες άποψης στο διαδίκτυο, για πολιτικά κόμματα. Φυσικά και η δικηγόρος, Άννα Μαρία Ψυχαράκη όλα αυτά τα γνωρίζει πολύ καλά, γι’ αυτό και μπαίνει στη διαδικασία να κάνει τα δικά της γκάλοπ μέσω των προσωπικών της social media και να ρωτάει το κοινό που την ανέδειξε, αν προτιμά να τη δει στην τηλεόραση ή στη Βουλή… 

Έλα, όμως, που με το που βγήκε από το παιχνίδι φαίνεται ότι ενημερώθηκε για όλον τον κακό χαμό που είχε προκληθεί, ειδικά με το βίντεο της από τη Μύκονο, αλλά και με τους ισχυρισμούς ότι η ίδια καλούσε τους δημοσιογράφους του Mykonos Live να την απαθανατίσουν για να χτίσει όνομα celebrity. 

«Το βίντεο αυτό το είχα εγώ στο Instagram μου και δεν θεωρώ ότι ήταν κάτι ανήθικο. Ανήθικο ήταν αυτό που έκαναν εκείνοι, που ενώ το γνώριζαν, γιατί το είχα ανεβάσει από το 2018, το δημοσίευσαν την τελευταία εβδομάδα.

Το ότι παρακαλούσα έναν άνθρωπο, είναι απαράδεκτο! Δεν τον ξέρω καν αυτόν τον άνθρωπο. Τελεία και… μήνυση. Θα το διερευνήσω και αναλόγως θα πράξω», αποκάλυψε μεταξύ άλλων η δικηγόρος, η οποία για την ώρα απολαμβάνει τη διασημότητα που της έχει χαρίσει η συμμετοχή της στο reality του ΣΚΑΪ. 

Όσο για το αν τελικά θα τη δουν οι θαυμαστές της στην τηλεόραση, η ίδια απαντά ότι Μενεγάκη δεν πρόκειται να γίνει ποτέ (…), αλλά ακόμη δεν έχει απαντήσει για το αν τελικά δεχθεί να συμμετέχει ως πάνελ -και με την ιδιότητα της δικηγόρου- της εκπομπής του Γιώργου Αυτιά…