Ελένη Μενεγάκη: Πότε -και τελικά από ποιο κανάλι- η μεγάλη επιστροφή;

Οι φήμες θέλουν και δεύτερο διεκδικητή, αλλά η δημοφιλέστερη παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης δεν ανοίγει τα χαρτιά της

Πριν από λίγους μήνες, η είδηση ήταν σαφής και έλεγε ότι η Ελένη Μενεγάκη έφυγε από τον Alpha για να κάνει το πρώτο σοβαρό διάλειμμα στην καριέρα της στην ελληνική τηλεόραση και να επιστρέψει από νέα τηλεοπτική συχνότητα και υπό νέους όρους.

Τα δεδομένα της συγκεκριμένης είδησης ήταν ότι η παρουσιάστρια εδώ και καιρό είχε ανοιχτή επικοινωνία με τον ΑΝΤ1, για την παρουσίαση μίας νέας, ολότελα διαφορετικής βραδινής εκπομπής. Τότε το κανάλι εμμέσως πλην σαφώς διέψευδε την είδηση, ενώ η παρουσιάστρια, όπως είναι η τακτική της εδώ και χρόνια, δεν μπήκε στη διαδικασία να σχολιάσει ούτε για να επιβεβαιώσει ούτε για να διαψεύσει.

Και ενώ όλοι περιμένουν ότι σ’ αυτό το δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν έχουμε να αναμένουμε τη μεγάλη επιστροφή, φήμες αναφέρουν ότι εδώ και λίγο διάστημα το Mega έχει μπει δυναμικά στη διεκδίκηση προσώπων και ομάδων που αποδεδειγμένα έχουν καλές σχέσεις με τους… πίνακες τηλεθέασης και κυρίως τους αγαπούν οι χορηγοί.

Τις τελευταίες μέρες και συγκεκριμένα από τα Χριστούγεννα και μετά ακούγεται όλο και πιο έντονα ότι το Mega μπορεί να έχει ισχυρότερο διαπραγματευτικό χαρτί, όμως, για την ώρα η φήμη δεν επιβεβαιώνεται. Φυσικά, την τελική απόφαση για το πώς, πότε και κυρίως μέσω ποιας τηλεοπτικής συχνότητας ανήκει στην έμπειρη παρουσιάστρια που προτεραιότητά της ήταν και εξακολουθεί να είναι η ευημερία του σπιτιού και η ευτυχία της οικογένειάς της.