Απόδραση ευεξίας σε ένα μαγευτικό μέρος

Ετοιμαστείτε για ένα Σαββατοκύριακο ευεξίας με yoga και trekking στην Αμπελιώνα Αρκαδίας, με ένα πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων που επιμελήθηκε η έμπειρη ομάδα της Premium Wellness.

Η επαφή με τη φύση έχει από μόνη της ευεργετική επίδραση στον οργανισμό και τη διάθεσή μας, πόσο μάλλον αν συνδυάζεται με ένα κατάλληλα διαμορφωμένο πρόγραμμα δραστηριοτήτων σε ένα γοητευτικό σημείο της Ελλάδας. Το Yoga & Trekking Escape, που διοργανώνει από την Premium Wellness, θα σας μεταφέρει στην καρδιά της Πελοποννήσου από την Παρασκευή 13 μέχρι την Κυριακή 15 Μαρτίου. Με βάση σας το Abelonia Retreat, στην Αμπελιώνα Αρκαδίας, θα αποφορτιστείτε από τα άγχη της καθημερινότητας και θα ζήσετε την απόλυτη εμπειρία αναζωογόνησης.

Με την πολύχρονη εμπειρία της στον κλάδο της ευεξίας και στη διοργάνωση επιτυχημένων wellness retreats, η Premium Wellness συμπράττει αυτή τη φορά με τη yoga specialist Αφροδίτη Πατρικίου. Με την προσεκτική καθοδήγησή της, θα σας δοθεί η ευκαιρία να ξεναγηθείτε στον κόσμο της yoga παρακολουθώντας πρωινά και απογευματινά μαθήματα, με φόντο το πανέμορφο τοπίο και σύμμαχο στη χαλάρωση την αρμονία της φύσης.

Το Σάββατο θα επισκεφθείτε ένα σημαντικό μνημείο της αρχαιότητας, τον Ναό του Επικούριου Απόλλωνα. Εκτός από το να θαυμάσετε την αρχιτεκτονική του, θα βυθιστείτε πραγματικά στην ξεχωριστή του ενέργεια μέσα από ένα μάθημα διαλογισμού στον ίδιο τον Ναό. Καθώς βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το Abeliona Retreat, θα περπατήσετε ανάμεσα σε καστανιές και ρυάκια, αφήνοντας ξεχωριστά αρώματα του δάσους να παρασύρουν τις αισθήσεις σας και να σας αναζωογονήσουν σωματικά και πνευματικά.

Στο ξενοδοχείο κυριαρχεί μια ολιστική φιλοσοφία γύρω από την ευεξία. Στην αρχιτεκτονική του πρωταγωνιστούν τα φυσικά υλικά και τα γήινα χρώματα. Οι διατροφικές επιλογές που προσφέρει είναι επηρεασμένες από την τοπική παράδοση, ενώ στην κουζίνα του χρησιμοποιούνται φρέσκα, αγνά υλικά από το μποστάνι του. Ένα ξεχωριστό σημείο είναι το Yurt που διαθέτει το Abeliona Retreat, τοποθετημένο σε μια ήσυχη πλαγιά στο πιο ψηλό σημείο του κτήματος. Η αίσθηση απομόνωσης την οποία προσφέρει το καθιστούν τον απόλυτο προορισμό για yoga και διαλογισμό ή κάθε είδους ομαδική θεραπευτική δραστηριότητα.

Αν θέλετε, μπορείτε να ολοκληρώστε την εμπειρία της απόδρασης με μια επίσκεψη στις πηγές του ποταμού Νέδα, απολαμβάνοντας την επιβλητική ομορφιά του τοπίου.

leave a reply

Your Review