Αποκαλυπτικός ο Μελέτης Ηλίας για τα περιστατικά βίας: “Όποιος τολμούσε να μιλήσει, εξαφανιζόταν από τον χώρο”

Στον καναπέ του Dot. κάθισε την Κυριακή ο Μελέτης Ηλίας και παραχώρησε μια εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη στη Νάνσυ και τον Θανάση. Ο ηθοποιός που απολαμβάνουμε στο σίριαλ “Τα καλύτερα μας χρόνια” μίλησε για την οικογένειά του, τις δουλειές του αλλά σχολίασε και όσα συμβαίνουν στον χώρο της υποκριτικής με τα περιστατικά βίας που καταγγέλονται.

Ο γνωστός ηθοποιός δε δίστασε να μιλήσει και για την προσωπική σχέση με τη γυναίκα του αλλά και την επαφή τους με σύμβουλο γάμου. “Τα γνώριμα προβλήματα ενός ζευγαριού… Ήταν δύσκολα, περνούσαμε δυσκολίες. Η καθημερινότητα είναι μια τεράστια δυσκολία για ένα ζευγάρι και ξεκλειδώνονται διάφορα προβλήματα” είπε και πρόσθεσε πως “Αν κάνεις το βήμα και πας σε σύμβουλο είναι καλό να είσαι ειλικρινής. Ήρθα σε θέση να πω και πράγματα που μόνος μου δε θα τολμούσα να πω στη γυναίκα μου”. 

Ο Μελέτης Ηλίας σχολίασε και όσα συμβαίνουν τις τελευταίες εβδομάδες στον χώρο του θεάτρου. “Στον χώρο του θεάτρου είμαι σχεδόν 20 χρόνια και μου έχουν συμβεί δύσκολα περιστατικά και μάλιστα σε πιο περίεργες ηλικίες… Σκηνοθέτης που θαύμαζα με μείωνε και με έβριζε στις πρόβες” ανέφερε, ενώ παραδέχτηκε πως στα πρώτα του βήματα που ερχόταν αντιμέτωπος με τέτοιες συμπεριφορές ήθελες να τα παρατήσει. “Ως μαθητής του θεάτρου τέχνης, οι ιστορίες που ακούγαμε  για τον Κουν, ιστορίες για άλλα θέατρα ήταν φρικαλέες. Ακούγαμε πολύ δύσκολες καταστάσεις και από ‘αυθεντίες’ του είδους, αλλά λες δε μπορεί να είναι όλοι έτσι” τόνισε.

Αυτό που τον συγκλονίζει περισσότερο σε όσα συμβαίνουν τόσα χρόνια είναι ότι σε περιστατικά που κάποιος πήγαινε να μιλήσει ή να αμφισβητήσει, εξαφανιζόταν από τον χώρο. “Θυμάμαι περίπτωση που μετά από 2-3 χρόνια λες πού είναι αυτός ο ηθοποιός και σου λένε ότι δε δουλεύει πια και άμα το συνδυάσεις τώρα…” σημειώνει.

leave a reply

Your Review