Βασίλης Ζούλιας: “Κύριε Κούγια, μαζευτείτε”

Της Γεωργίας Κριεμπάρδη

 

Κύμα αντιδράσεων έχουν προκαλέσει όσα δηλώνει τα τελευταία 24ωρα ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας που έχει αναλάβει την υπεράσπιση του Δημήτρη Λιγνάδη. Σε βάρος του ηθοποιού-σκηνοθέτη έχει σχηματιστεί δικογραφία με καταγγελίες για βιασμό κατά συρροή. Ο Αλέξης Κούγιας με τις τελευταίες δηλώσεις του περί “επαγγελματιών ομοφυλόφιλων” και “αναξιόπιστων μαρτύρων” για τα θύματα που καταγγέλουν τον πελάτη του έχει προκαλέσει πλήθος αντιδράσεων στον καλλιτεχνικό -και όχι μόνο- κόσμο.

Ολοένα και περισσότεροι καλλιτέχνες παίρνουν θέση, ανάμεσά τους και ο γνωστός σχεδιαστής Βασίλης Ζούλιας. Με μια ανάρτηση στο Instagram δηλώνει:

“Κύριε Κούγια μαζευτείτε κάπως. Δεν υπάρχουν επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι, υπάρχουν επαγγελματίες ηλίθιοι σαν κι εσάς. Και εσείς κύριε Χατζηνικολάου, που ακούσατε τον κύριο Κούγια να ξεστομίζει κάτι τέτοιο μπροστά σας και έχετε ακούσει τόσα στην καριέρα σας που έχετε πει κάτι, εκεί δεν είχατε να πείτε τίποτα; Δεν μπορούσατε να το σταματήσετε; Δεν μπορούσατε να ρωτήσετε; Μεγάλη απογόητευση. Ο πάτος που ζούμε έχει πάτο τελικά; Αυτό αναρωτιέμαι. Πόσο ακόμη; Πόσο;”

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vassilis Zoulias (@vzoulias)

leave a reply

Your Review