Απολυμαντικό Louis Vuitton; Τα εργοστάσια καλλυντικών του ομίλου αλλάζουν αντικείμενο

Σε μια πρωτοφανή κίνηση, ο όμιλος που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τους οίκους Louis Vuitton και Christian Dior ανακοίνωσε ότι τα εργοστάσια καλλυντικών και αρωμάτων του αρχίζουν από σήμερα να φτιάχνουν απολυμαντικά gel!

Ο κορονοϊός επιβάλλει σε όλους μας να σκεφτόμαστε διαφορετικά και να προσαρμοζόμαστε όσο γίνεται πιο άμεσα στις νέες συνθήκες. Δεν εξαιρούνται φυσικά οι μεγάλοι όμιλοι που παράγουν είδη πολυτελείας. Λόγω της κρίσης που έχει προκληθεί στην αγορά, χωρίς αμφιβολία θα αντιμετωπίσουν μεγάλους κλυδωνισμούς όσον αφορά τα οικονομικά τους μεγέθη. Πριν όμως έρθει η ώρα για να κάνουν «ταμείο», σπεύδουν να αποδείξουν ότι έχουν κοινωνική ευθύνη και δεν αδιαφορούν για ό,τι συμβαίνει στον κόσμο.

Στο πλαίσιο αυτό, ο όμιλος LVMH, στον οποίο ανήκουν μεγάλοι οίκοι όπως οι Christian Dior, Louis Vuitton, Givenchy και Guerlain, ανακοίνωσε ότι από σήμερα Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2020, τα εργοστάσια καλλυντικών και αρωμάτων που διαθέτει στη Γαλλία θα αρχίσουν να παράγουν μεγάλες ποσότητες απολυμαντικών gel. Τα απολυμαντικά gel είναι από τα είδη πρώτης ανάγκης, πλέον, και η έλλειψή τους δημιουργεί ανησυχία όχι μόνο στον κόσμο αλλά –και πιο σημαντικό– στους επαγγελματίες της υγείας.

Εξίσου σημαντικό είναι ότι ο όμιλος αυτός δεν το κάνει για να αποκομίσει κέρδος, αφού οι ποσότητες gel που θα παράγονται θα προσφέρονται δωρεάν στις υγειονομικές υπηρεσίες της Γαλλίας και στην Assistance Publique-Hôpitaux στο Παρίσι.

Οπότε, όχι, δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει απολυμαντικό Louis Vuitton στην αγορά, αφού ο κόσμος έχει πλέον πιο σημαντικές έγνοιες.

 

leave a reply

Your Review