Κανονικά θα προβληθεί το dot. το επόμενο Σαββατοκύριακο

Με αλλαγές στη θεματολογία τους και προσαρμοσμένα στην επικαιρότητα, αλλά πάντα με αισιοδοξία, ψυχραιμία και χρηστικές συμβουλές, θα είναι τα επεισόδια του dot. που θα μεταδοθούν από τον ΣΚΑΪ το επόμενο Σαββατοκύριακο, 21 και 22 Μαρτίου. Ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος και η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, ιδιαίτερα έμπειροι δημοσιογράφοι, κατάφεραν να προσαρμόσουν την ψυχαγωγική εκπομπή που παρουσιάζουν εδώ και πολλά χρόνια στις απαιτήσεις των τηλεθεατών για ψύχραιμη ενημέρωση σχετικά με το κυρίαρχο θέμα της επικαιρότητας. Μάλιστα, ακόμα και ο τίτλος της εκπομπής προσαρμόζεται στις ανάγκες των ημερών και γίνεται dot.-Μένουμε σπίτι. Έτσι, λοιπόν, στο στούντιο του dot.-Μένουμε σπίτι, θα βρεθούν το επόμενο Σαββατοκύριακο η δρ. Γιούλα Λάμπρου, σύμβουλος εκπαιδευτικής ψυχολογίας, η οποία θα πει με ποιον τρόπο θα πρέπει οι γονείς να εξηγήσουν στα παιδιά τους το θέμα του κορονοϊού ανάλογα με την ηλικία τους, ο Δημήτρης Τσέλιος, σύμβουλος προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης, ο οποίος δίνει χρήσιμες συμβουλές για την εργασία από το σπίτι και η Ζωή Κούρνια, βιοχημικός και ερευνήτρια στο Ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών, η οποία θα μας αναλύσει τον λόγο που μεταδίδεται τόσο εύκολα ο ιός και με ποιον τρόπο θα επανέλθουμε.
Στον καναπέ του dot.-Μένουμε σπίτι κάθονται η δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Εύα Αντωνοπούλου και η Χρυσή Ολυμπιονίκης Βούλα Πατουλίδου, η οποία δίνει μαθήματα δύναμης και κουράγιου.
Να σημειωθεί ότι το dot. προβάλλεται πάντα μαγνητοσκοπημένο και τα γυρίσματα γίνονται σε στούντιο της εταιρείας παραγωγής στο οποίο δεν γυρίζονται άλλες εκπομπές,

leave a reply

Your Review