Χαρά Παππά – Μπουράκ Χακί: Τίτλοι τέλους στη σχέση τους μετά από 3,5 χρόνια

Το μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM και ο τούρκος ηθοποιός δεν είναι πια μαζί

Η σχέση της Χαράς Παππά, του μοντέλου που γνωρίσαμε μέσα από το reality μόδας και του διάσημου Τούρκου ηθοποιού προβλήθηκε ιδιαίτερα από τα ΜΜΕ, καθώς το ζευγάρι δεν έκρυβε τον έρωτα του και όπως και οι δύο είχαν αποκαλύψει, σκόπευαν να παντρευτούν.

Ομως, κάτι τέτοιο για την ώρα φαντάζει μάλλον ανέφικτο, αφού ο Χακί με συνέντευξή του σε τουρκικό κανάλι ανακοίνωσε τον χωρισμό του με τη Χαρά Παππά, κάτι που μπορεί κανείς να διαπιστώσει και από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram από τον οποίο απουσιάζουν όλες οι κοινές τους φωτογραφίες..!

https://www.instagram.com/p/BVpZdwEjw3B/

«Είναι αλήθεια. Δεν είμαστε πια μαζί με τη Χαρά. Όμως οι φήμες ότι με απάτησε με άλλον στην Ελλάδα είναι μόνο φήμες. Η Χαρά είναι υπέροχος άνθρωπος και δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο. Περάσαμε μαζί 3,5 όμορφα χρόνια. Σκοπός μας ήταν να παντρευτούμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Έπρεπε να πάω στην Ελλάδα, αλλά δεν γινόταν και με την απόσταση -λόγω της καραντίνας- η σχέση μας μοιραία μπήκε στον πάγο και μου ζήτησε να χωρίσουμε. Ήταν δύσκολο για τη Χαρά που έζησε 2 χρόνια στην Τουρκία να τελειοποιήσει τα αγγλικά της και να υπάρχουν ευκαιρίες εργασίας για εκείνην εδώ. Εννοείται ότι λυπήθηκα αφάνταστα γι’ αυτό που μάς συνέβη , αλλά θεωρώ ότι είναι το πιο σωστό που θα μπορούσαμε να κάνουμε και οι δύο», εξήγησε ο Χακί στο πλαίσιο συνέντευξής του στο τουρκικό TV100.

Ας σημειωθεί ότι και από τον λογαριασμό του μοντέλου στο Instagram έχουν σβηστεί όλες οι κοινές φωτογραφίες με τον Χακί εκτός από αυτήν εδώ >>>

https://www.instagram.com/p/BTUARNHh93f/

 

leave a reply

Your Review