Χάρης Ρώμας: “Είχαν πιάσει τη Ράντου και της έλεγαν να μην παίξει στο Κωνσταντίνου και Ελένης”

Ο ηθοποιός σε μερικές πικάντικες αποκαλύψεις από τη διαδρομή του στην ελληνική τηλεόραση

Ήταν να μην αρχίσει να θυμάται ιστορίες από τα παλιά ο Χάρης Ρώμας και κάπως έτσι να υπενθυμίσει και σ’ εμάς γιατί εξακολουθεί να είναι ένας από τους πιο αγαπητούς ηθοποιούς της ελληνικής τηλεόρασης.

Από τα “Σκληρά Καρύδια” του Φράνσις Κάραμποτ και τη συμμετοχή του στην εμβληματική ταινία “Γλυκιά Συμμορία” μέχρι το “Οι μεν και οι δεν”, αλλά και τη συνεργασία του με την Ελένη Ράντου, ο ηθοποιός και σεναριογράφος είχε πολλά να θυμηθεί.

Ας πούμε, το πώς κανείς δεν πίστεψε στο “Κωνσταντίνου και Ελένης”, μία από τις διαχρονικές επιτυχίες του ΑΝΤ1, για το οποίο, όπως αποκαλύπτει ο ηθοποιός, στελέχη του ΑΝΤ1 (!) είχαν συμβουλεύσει την Ελένη Ράντου να μην παίξει σε αυτή τη… μάπα.

Κι όμως, αυτό -όπως και άλλα του Ρώμα- αποδείχθηκε ένα από τα πιο επιτυχημένα σίριαλ του καναλιού και ο ίδιος τώρα πια αναρωτιέται αν αυτοί οι άνθρωποι που τότε αποφάσιζαν για το πρόγραμμα, ήξεραν τι τους γίνεται. Δείτε όλες τις αποκαλύψεις του ηθοποιού στην εκπομπή DoT εδώ και κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube για να μαθαίνετε πρώτοι ό,τι νέο!