Χριστουγεννιάτικο Event στο flagship κατάστημα της Mat.Fashion στην Ερμού

Το νέο flagship store της Mat. Fashion στην Ερμού 74 στην Αθήνα, μεταμορφώθηκε το βράδυ της Παρασκευής 16 Δεκεμβρίου σε ένα φαντασμαγορικό μουσικό live stage με τη συνοδεία πιάνου και αγαπημένα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια από τον βαρύτονο Darko Todorovski.Το event μεταδόθηκε live στο Facebook, Instagramκαι το TikTok της Mat. Fashion.

Οι matfashionistas που βρέθηκαν στο κατάστημα,είχαν την ευκαιρία να κάνουν τις αγορές τους σε μία άκρως γιορτινή ατμόσφαιρα, ανακαλύπτοντας από κοντάτα νέα μοναδικά festivestatementoutfits.

Το Χριστουγεννιάτικο event ολοκληρώθηκε με την παρουσία των TheLocalsCocktails. Οι matfashionistas είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν για πρώτη φορά 4 νέες γεύσεις, όπως το Pom Royal, το Madras, το Pornstar Martini και το Silent Muse.

Η νέαεορταστική συλλογή, τηςMat.Fashionμε glamour and shiny λεπτομέρειες, σας περιμένει στο πρώτο flagship store στην Ερμού 74. Σικάτα σύνολα και εντυπωσιακά φορέματα για κάθε σωματότυπο,θα δώσουν στα φετινά εορταστικά mat. looks έναν αέρα κομψότητας, πολυτέλειας και λάμψης, αποπνέοντας μυστήριο και θηλυκότητα ενώ παράλληλα θα αποτελέσουν την ιδανική επιλογή για μοναδικά δώρα στα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Αυτή η εκδήλωση ήταν η πρώτη από μία σειρά live events που θα διοργανωθούν το επόμενο διάστημα στο πρώτο flagship store της Mat. Fashion στην Ερμού. Αν αγαπάς τη μόδα και θες να μαθαίνεις πρώτη τις τελευταίες τάσεις της, έχεις τώρα την τέλεια αφορμή για να μείνεις συντονισμένη στα Social Media της Mat. Fashion σε Facebook και Instagramγια να κάθε νέα ενέργεια!

leave a reply

Your Review